Obnoviť stránku

Ferrino X-Track 15

4,5 2 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Ferrino X-Track 15

Batoh Ferrino X-Track je určený aktívnym bežcom a cyklistom, je ľahký a veľmi komfortný, skvele sa prispôsobí vášmu telu. Na bedrovom páse nájdete priestranné vrecko zo sieťoviny a ešte máte k dispozícii sieťované vrecúško na ramennom popruhu. Úložný priestor môžete rozšíriť o vrecko alebo držiak na fľašu, ktoré nie sú súčasťou. Batoh je vyrobený z veľmi kvalitného materiálu, ktorý má veľmi dobrú chemickú odolnosť, je odolný voči vysokým aj nízkym teplotám a je veľmi pevný a pružný.

Dôležité vlastnosti

  • batoh na beh a cyklistiku
  • ľahký a komfortný
  • hrudný pás
  • reflexné prvky
  • kvalitný a odolný materiál

Pohodlie a bezpečnosť

Nastaviteľné ramenné popruhy sú priedušné a ergonomicky tvarované pre pohodlné nosenie a majú hrudný pás. Pre bezpečnosť je batoh vybavený reflexnými logami a núdzovú píšťalkou. 

Parametre

Hmotnosť:
280 g

Rozmery:
40 × 26 × 20 cm

Materiál:
50D Dot Dobby Ripstop Nylon

 
Kód:  SPTif1488
Produktové číslo:  8014044872327
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03