Obnoviť stránku

Wüsthof SILVERPOINT Súprava

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wüsthof SILVERPOINT Súprava

Ponúkame vám jedinečnú limitovanú súpravu Silverpoint z dielne nemeckých nožiarov Wüsthof, ktorých výrobky oceňujú najslávnejší kuchári na svete. Súprava obsahuje čínsky kuchársky nôž a dvojstupňový ostrič. Svojím vzhľadom sa hodí do každej modernej kuchyne profesionálneho kuchára alebo aj milovníka kuchárskeho umenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Mimoriadna ostrosť
  • Nehrdzavejúca oceľ
  • Kvalitný materiál
  • Perfektné vyváženie

Čínsky kuchársky nôž Silverpoint

Čepeľ noža je vyrobená z vysoko kvalitnej nehrdzavejúcej ocele s dĺžkou 18 cm, má leštené ostrie s mimoriadnou ostrosťou. Ide o nekovaný nôž s perfektným vyvážením. Kov dosahuje až do polovice syntetickej rukoväte, ktorá je veľmi dobre prepracovaná a manipulácia s nožom je tak pohodlná a bezpečná. Čínsky nôž sa so svojím tvarom podobá skôr sekáčiku, ale na sekanie či rezanie kostí vhodný rozhodne nie je, je totiž špeciálne navrhnutý na krájanie potravín na veľmi tenké plátky a rezančeky.

Dvojstupňový ostrič

Brúska je vyrobená z veľmi odolného a kvalitného plastu s mäkkou rukoväťou. Manipulácia s ňou je bezpečná a veľmi jednoduchá, stačí len niekoľko jednoduchých ťahov a nôž je opäť perfektne ostrý. Prvý stupeň ostriča je určený na hrubé brúsenie, ktoré bez problémou zaostrí tupé hrany. Druhý stupeň je vhodný na jemné a pravidelné brúsenie, tento stupeň je možné použiť aj na vrúbkované a zúbkované ostrie. Brúska sa čistí iba otrením vlhkou handričkou alebo jemnou kefkou a následným utretím do sucha. Neoplachuje sa pod tečúcou vodou.

Parametre a špecifikácia

Počet kusov

Počet kusov v súprave 2 ks
Kód:  WUST005
Produktové číslo:  9811

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02