Obnoviť stránku

Wüsthof Nôž Santoku GRAND PRIX II

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wüsthof Nôž Santoku GRAND PRIX II

Tento nôž sa radí medzi nože ázijského typu a pochádza z dielne nožiarov Wüsthof. Ocenia ho nielen profesionáli, ale aj milovníci ázijského kuchárskeho umenia. Pýši sa širokou a predovšetkým ostrou čepeľou. Nôž Santoku patrí do modelovej rady kovaných nožov Grand Prix II, ktorá je veľmi obľúbená pre jej anatomicky riešenú rukoväť a dokonalé vyváženie. 

Kľúčové vlastnosti

  • Všestranné využitie
  • Anatomicky riešená rukoväť
  • Vysoko kvalitný materiál
  • Perfektné vyváženie
  • Obľúbená modelová rada

Výroba

Čepeľ noža je vykovaná z jedného kusu ušľachtilej ocele a vybrúsená špeciálnou technológiu Precision Edge Technology, ktorá zaisťuje extrémne vysoký počiatočný rez noža a výnimočne dlhú životnosť ostria. Rukoväť s celokovovým jadrom a obalom z odolného plastu dodáva nožu elegantný vzhľad a poskytuje pohodlný a zároveň bezpečný úchop.

Využitie v kuchyni

Nôž je štylizovaný podľa japonského kuchárskeho noža a je ideálnym pomocníkom v príprave ázijských pokrmov. Bude sa vám s ním pracovať s ľahkosťou a radosťou, vďaka jeho dokonalému vyváženiu. Využijete ho pri príprave mäsa, rýb a zeleniny. Vďaka jeho excelentnému ostriu sa vám budú dobre krájať napríklad paradajky, ktorých tvar a ani textúra sa počas krájania neporuší. Po jeho použití je vhodné nôž očistiť vlhkou handričkou a utrieť ho do sucha.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ noža Japonský nôž

čepeľ

Dĺžka čepele 17 cm
Kód:  WUST016
Produktové číslo:  4174

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19