Obnoviť stránku

Wüsthof Kuchársky nôž 16 cm CLASSIC

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wüsthof Kuchársky nôž 16 cm CLASSIC

Tento všestranný kuchársky nôž, ktorý pochádza z dielne nožiarov Wüsthof ocenia nielen profesionáli, ale aj milovníci kuchárskeho umenia. Môžete s ním krájať mäso, ryby, ovocie aj zeleninu akejkoľvek veľkosti. Stane sa nepostrádateľným pomocníkom vo vašej kuchyni. Nôž patrí do modelového radu precízne kovaných nožov Classic.

Kľúčové vlastnosti

  • Všestranné využitie
  • Anatomicky riešená rukoväť
  • Vysokokvalitný materiál
  • Perfektné vyváženie
  • Obľúbený modelový rad

Výroba

Čepeľ noža je vyhotovená z jedného kusu nehrdzavejúcej ocele a vybrúsená špeciálnou technológiu PrecisionEdgeTechnology, ktorá zaisťuje extrémne vysoký počiatočný rez noža a výnimočne dlhú životnosť ostria. Rukoväť s celokovovým jadrom a obalom z odolného plastu dodáva nožu elegantný vzhľad a poskytuje pohodlné a zároveň bezpečné uchopenie.

Využitie v kuchyni

Ide o kľúčový nôž v kuchyni, ktorý je ideálnym pomocníkom pri každodennej príprave pokrmov. Bude sa vám s ním pracovať s ľahkosťou a radosťou, vďaka jeho dokonalému vyváženiu. Hodí sa na krájanie, sekanie či krájanie na kocky všetkých potravín. Hravo si poradí s mäkkými aj tvrdými ingredienciami. Po jeho použití je vhodné nôž očistiť vlhkou handričkou a utrieť do sucha.

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ noža Kuchársky nôž
Materiál rukoväti Oceľ, Plast

čepeľ

Materiál čepele Oceľ
Dĺžka čepele 16 cm
Kód:  WUST014
Produktové číslo:  4582/16

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07