Obnoviť stránku

Wüsthof CLASSIC Súprava 2 nožov

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wüsthof CLASSIC Súprava 2 nožov

Unikátna limitovaná edícia CLASSIC Block, ktorá obsahuje súpravu kovaných nožov spolu s dvojstupňovou brúskou, pochádza z dielne nemeckých nožiarov Wüsthof, ktorých produkty oceňujú najznámejší kuchári na svete. Vďaka svojmu vzhľadu sa hodí do každej modernej kuchyne profesionálneho kuchára alebo kulinárskeho milovníka umenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Rukoväť z plastu s 3 nitmi
  • Legovaná nehrdzavejúca oceľ s dlhotrvajúcou ostrosťou
  • Jednoduchá údržba a čistenie
  • Vysokokvalitný materiál

Kvalita

Špeciálna legovaná nehrdzavejúca oceľ zabezpečuje nožom dlhotrvajúcu a extrémnu ostrosť. Rukoväť má celokovové jadro a je ergonomická na jej bezpečné a pohodlné držanie. Nože je možné umývať v umývačke riadu, ale na zachovanie ich kvality sa odporúča, aby sa náradie umývalo handričkou v teplej vode a potom sa utrelo dosucha. Súprava tiež obsahuje dvojstupňovú brúsku na hrubé brúsenie, ktoré zaostrí tupé hrany a jemné brúsenie, ktoré je vhodné na pravidelné ostrenie čepele. Na brúske je možné ostriť aj vrúbkované alebo zúbkované čepele. Jej použitie je bezpečné a ľahké.

Súprava obsahuje:

Nôž na zeleninu Wüsthof Classic 4066/10 cm – vhodný na nakrájanie šalotky, cibule a byliniek, ako aj na krájanie a čistenie zeleniny a ovocia
Kuchársky nôž Wüsthof Classic nôž 4582/20 cm – univerzálny nôž na každodenné použitie
Brúska na nože 4347 – dvojstupňová

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Umývačka na riad Vhodné do umývačky
Typ noža Kuchársky nôž, Nôž na zeleninu
Materiál rukoväti Plast

čepeľ

Materiál čepele Oceľ
Dĺžka čepele 20 cm

Počet kusov

Počet kusov v súprave 3 ks
Kód:  WUST002
Produktové číslo:  9608-5

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17