Obnoviť stránku

WÜSTHOF CLASSIC Blok na nože tmavý 9 dielov

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WÜSTHOF CLASSIC Blok na nože tmavý 9 dielov

Radi by ste si obstarali súpravu nožov, s ktorou budete môcť krájať každú potravinu? Potom by ste iste využili WÜSTHOF CLASSIC Blok na nože tmavý 9 dielov, ktorá by mala byť nutnosťou každej domácnosti. Do tejto súpravy je započítaný kuchársky nôž, lúpací nôž, nôž na mäso, nôž na pečivo, nôž na zeleninu, nožnice, univerzálny nôž a vidlička. Kuchársky nôž sa dá použiť na precízne krájanie všetkých potravín od tuhého mäsa až po mäkké syry. Vďaka nožu na pečivo sa nebudete musieť zaoberať upratovaním odrobiniek, určite ho ale využijete aj na rozdeľovanie jemného cesta. S pomocou univerzálneho noža si môžete trúfnuť na suroviny všetkého druhu. Nôž na zeleninu môžete využiť na porciovanie všetkých typov zeleniny. Táto čepeľ si poradí s väčšinou potravín, pretože je z pevnej ocele. Súprava navyše zahŕňa aj stojan na nože. Vďaka ocieľke ich zvládnete naostriť aj sami. Do súpravy nožov patrí 9 ks nožov.

Zaujímavé parametre súpravy nožov WÜSTHOF CLASSIC Blok na nože tmavý 9 dielov

  • Vďaka týmto nožom môžete všetko nakrájať rýchlo a ľahko
  • V súprave nožov sa nachádza kuchársky nôž, lúpací nôž, nôž na mäso, nôž na pečivo, nôž na zeleninu, nožnice, univerzálny nôž a vidlička
  • S touto súpravou nožov vám príde aj stojan na nože a ocieľka
  • Počet nožov v sade: 9

Parametre a špecifikácia

Typ

Umývačka na riad Nevhodné do umývačky
Typ noža Kuchársky nôž, Lúpací nôž, Nôž na mäso, Nôž na pečivo, Nôž na zeleninu, Nožnice, Univerzálny nôž, Vidlička

čepeľ

Materiál čepele Oceľ
Dĺžka čepele 23 cm

Počet kusov

Počet kusov v súprave 9 ks

Príslušenstvo

Príslušenstvo Stojan na nože, Ocieľka
Kód:  WUSSN523
Produktové číslo:  1090170904

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB03