Obnoviť stránku

WOOX Smart LED RGB + WW Strip 5 m

4,6 57 hodnotení
Zobraziť alternatívy

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Pri kúpe 1 ks 41,90 €/ks
Pri kúpe 2 ks 41,44 €/ks
Pri kúpe 3-4 ks 40,97 €/ks
Pri kúpe 5 a viac ks 40,60 €/ks

WOOX Smart LED RGB + WW Strip 5 m

Inteligentný LED pásik ovládaný na diaľku

Inteligentný LED pásik Woox R4049 môžete rozžiariť všetkými farbami a skvele sa tak uplatní ako univerzálne osvetlenie na prácu, čítanie, na večierok, alebo navodenie pohody. Vďaka možnosti nastavenia farieb, intenzity a scén vytvoríte tú pravú atmosféru s možnosťou vzdialeného ovládania LED pásika cez mobilnú aplikáciu, alebo hlasového asistenta.



Kľúčové vlastnosti LED pásika WOOX Smart RGB 5 m

  • 5 m LED pásik osadený 150 diódami
  • Vzdialené ovládanie pomocou mobilnej aplikácie WOOX Home
  • Možnosť nastavenia farby a intenzity svetla
  • Časový harmonogram a prednastavené scény
  • Integrovaný ovládač
  • Kompatibilný s aplikáciami Amazon Alexa, Google Assistant a IFTTT
  • Jednoduchá a rýchla inštalácia
  • Vodoodolnosť: IP65
  • Dĺžka 5 metrov


Jednoduchá inštalácia

Jednoduchá inštalácia LED pásika WOOX

Použitie LED pásika WOOX je veľmi jednoduché a na inštaláciu nie je vyžadovaný žiadny špeciálny rozbočovač. LED pásik WOOX spolupracuje so všetkými typmi domácich WiFi smerovačov a využívanie služieb je úplne bez poplatkov.


Možnosť prispôsobenia

Možnosť prispôsobenia

LED pásik WOOX môžete ľahko umiestniť napríklad na nábytok či za televízor. Môžete ho skrátiť na požadovanú dĺžku podľa vyznačených značiek a vďaka samolepiacemu povrchu pásik ľahko a rýchlo umiestnite tam, kam potrebujete.


Vzdialené ovládanie

Vzdialené ovládanie LED pásika

Po prepojení s mobilnou aplikáciou Woox Home môžete na diaľku meniť nastavenia farby a jasu osvetlenia, vytvoriť časový harmonogram svietenia či definovať jednotlivé svetelné scény na rôzne činnosti.


Tvorba scénárov

Vytváranie scenárov

Na rôzne situácie môžete vytvárať vlastné scenáre, ukladať ich do aplikácie a získať k nim rýchly prístup. Jediným kliknutím potom zmeníte nastavenie osvetlenia na relax, zábavu s priateľmi, či lepšie pracovné prostredie.


Časové plánovanie

Časové plánovanie

Nastavením časového harmonogramu môžete automaticky ovládať osvetlenie na rôzne časti dňa. Stlmte intenzitu osvetlenia počas noci, alebo vytvorte pokojnú atmosféru na ranné vstávanie.


Podpora ovládania hlasom

Podpora ovládania hlasom

Inteligentný LED pásik WOOX RGB + WW Strip spolupracuje s aplikáciami Amazon Alexa a Google Assistent, ktoré umožnia ovládanie zariadenia pomocou hlasových príkazov.



Kód:  WOox1i
Produktové číslo:  R4049

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17