Obnoviť stránku

Woody Veľký plážový dom "Provence"

Príslušenstvo k tovaru

Woody Veľký plážový dom "Provence"

Kvalitný trojposchodový domček pre bábiky je dielom českých návrhárov. Moderný dizajn v štýle "Provence" je skĺbený s jemnými farbami, ktoré potešia oči malých užívateliek i dospelých. Plážový dom "Provence" je vyrobený z praktických a odolných materiálov v kombinácii drevo/kvalitná odolná drevovláknitá doska. Nábytok je z kombinácie materiálov drevo/plast/textil. Domček je určený pre bábiky typu Barbie (30 cm) a dodávaný vrátane vybavenia. Bábiky nie sú súčasťou výrobku. Hračka je určená pre deti od 3 rokov. 

Kľúčové vlastnosti Woody Veľkého plážového domu "Provence"

  • Domček je vyrobený z dreva a kvalitnej odolnej drevovláknitej dosky
  • Príslušenstvo je z dreva, plastu a textilu
  • Veľký plážový dom "Provence" je dielom českých návrhárov
  • Domček je dodávaný vrátane vybavenia (19 ks)
  • Určené pre bábiky Barbie (30 cm)
  • Bábiky nie sú súčasťou výrobku
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Prečo práve Veľký plážový dom "Provence"?

Woody Veľký plážový dom "Provence" bude krásnym a pohodlným domovom pre bábiky Barbie každej malej slečny. Obyvateľky majú vo všetkých miestnostiach k dispozícii funkčné farebné a dizajnovo zaujímavé farebné vybavenie. Na prízemí je k dispozícii moderne vybavená kuchyňa a priestranná kúpeľňa s veľkou vaňou. O poschodie vyššie sa nachádza útulná spálňa pani domu. Balkón navyše poskytuje skvelý výhľad do okolia. Pre posedenie s kamarátkami je vhodná priestranná terasa alebo elegantne zariadená spoločenská izba. Veľký plážový dom "Provence" je bezpečná hračka z kvalitných prírodných materiálov, ktorá poskytuje svojej majiteľke nielen zábavu, ale navyše pomáha rozvíjať jej jemnú motoriku a kombinačné myslenie.

Rozmery:
56,5 × 83 × 13,5 cm

Parametre a špecifikácia

Rozmery

Dĺžka 56,5 cm

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Rozmery

Dĺžka/hĺbka 13,5 cm
Výška 83 cm

Odporúčaný vek

Odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAjd0827
Produktové číslo:  8591864918270

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13