Obnoviť stránku

Woody Skladací hojdací kruh so stanom

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Woody Skladací hojdací kruh so stanom

Skladací hojdací kruh so stanom Woody skvele slúži nielen na hojdanie, ktoré deti milujú, ale aj na vytvorenie útulného prístrešku na relaxáciu, a to ako na záhrade, tak v detskej izbičke. Závesná hojdačka a stan v jednom ponúka komfort a prekvapivú veľkosť, vďaka priemeru 103 cm umožňuje hojdanie aj dvoch detí naraz. Veľkou vymoženosťou je plachta vo vnútri konštrukcie, ktorá zabraňuje otlačeninám a zaručuje pohodlné posedenie. Ako bonus dostanete svetelnú reťaz na batérie, ktorou stan doplníte pre úžasné nočné dobrodružstvo. Pokiaľ chcete kruh použiť len ako hojdačku, stačí len rozpojiť pásky suchého zipsu a stan jednoducho odobrať.

Kľúčové vlastnosti skladacieho hojdacieho kruhu so stanom Woody

  • Vhodný na hojdanie a ako útulný prístrešok na relaxáciu
  • Možno použiť na záhrade aj v detskej izbe
  • Plachta vo vnútri konštrukcie pre pohodlné sedenie
  • Svetelná reťaz na batérie
  • Inteligentná konštrukcia
  • Jednoduché rozloženie a skladovanie

Jednoduchá montáž a skladovanie

Hojdací kruh Woody sa vám bude veľmi ľahko skladovať. Vďaka inteligentnej konštrukcii ho môžete na jeseň po skončení sezóny jednoducho rozložiť a poskladať do malej krabice. Skladá sa totiž zo štyroch do seba ukotvených dielov a navyše je vybavený penovým návlekom, ktorý chráni deti pred úrazom. Hojdačka je vhodná pre deti od 3 rokov, jej nosnosť je 80 kg. Urobte svojim deťom radosť a kúpte im skladací hojdací kruh so stanom, s ktorým si užijú super zábavu.
Doplňujúce informácie:
Priemer:
103 cm
Výška stanu:
160 cm

Parametre a špecifikácia

Čo musíte vedieť

Vhodné od 3 rokov

Vlastnosti

Počet miest Jednomiestna
Nosnosť 80 kg
Kód:  HRAif7238
Produktové číslo:  8591864918621

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02