Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Wontravel WL-09 – UK, AUS, US –> EU; čierny

4,9 25 hodnotení
6,59 €
Pri kúpe 1 ks 6,59 €/ks
Pri kúpe 2 ks 6,19 €/ks
Pri kúpe 3-9 ks 6 €/ks
Pri kúpe 10 a viac ks 5,80 €/ks

Wontravel WL-09 – UK, AUS, US –> EU; čierny

Ponúkame vám univerzálny cestovný adaptér, ktorý naplno využijete, ak ste často na cestách. Tento cestovný adaptér WL-09 od značky Wontravel je vybavený UK, EÚ, USA a AUS zástrčkou, ktorú môžete použiť vo viac ako 200 krajinách sveta. Adaptér WL-09 je tiež veľmi ľahký a kompaktný, preto vám vo vašej cestovnej taške alebo kufri nezaberie skoro žiadne miesto. Samozrejmosťou je medzinárodná bezpečnostná certifikácia IEC 60884.

Kľúčové vlastnosti cestovného adaptéra Wontravel WL-09

  • Kvalitný cestovný adaptér WL-09 od značky Wontravel
  • Adaptér je vybavený UK, EÚ, USA a AUS zástrčkou
  • Možno použiť vo viac ako 200 krajinách sveta
  • Cestovný adaptér Wontravel WL-09 v batožine nezaberie takmer žiadne miesto

Parametre a špecifikácia

Do zásuviek

Typ zásuvky C, E, F
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Rusko , Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Brazília, Bulharsko, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Taliansko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Portugalsko, Srbsko, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina

Náhradná zásuvka

Typ zásuvky A, B, C, E, F, G, I, J, L, N
Krajina Česko, Slovensko, Maďarsko, Nemecko, Veľká Británia, Rusko , USA, Rakúsko, Chorvátsko, Francúzsko, Poľsko, Rumunsko, Slovinsko, Albánsko, Austrália, Bielorusko, Belgicko, Bosna a Hercegovina, Brazília, Bulharsko, Kanada, Kanárske ostrovy, Čína, Kuba, Dánsko, Dubaj, Egypt, Estónsko, Fínsko , Gruzie, Grécko, Holandsko, Island, Írsko, Taliansko, Japonsko, Lotyšsko, Litva, Luxembursko, Monako, Čierna Hora, Nový Zéland, Portugalsko, Škótsko, Srbsko, Seychely, Španielsko, Švédsko, Švajčiarsko, Tunisko , Turecko , Ukrajina
Kód:  WON001a1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WL-09 Black

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19