Obnoviť stránku

Woll Induction line 28cm 1528IL PS

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Woll Induction line 28cm 1528IL PS

S panvícou Woll Induction si varenie doslova zamilujete! Kvalitný materiál, nepriľnavý povrch, perfektná odolnosť a praktickosť vás presvedčí o dokonalosti tohto skvelého kuchynského pomocníka.

Telo panvice Woll Induction je vyrobené z hliníkovej zliatiny tvrdenej oxidom titaničitým a vypaľované plazmovou tryskou pri vysokých teplotách. Tento spôsob výroby je príčinou neobvyklej mechanickej i tepelnej odolnosti nádoby. Nová technológia spracovania indukčného plátu z feromagnetickej ocele po celom povrchu dna je zárukou veľmi rýchleho a predovšetkým rovnomerného zahriatia celej jeho plochy.

Vysoko nepriľnavý povrch panvice zaistí, že už nikdy nebudete musieť riešiť problémy s nežiaducim pripaľovaním pokrmov. Dômyselné technológie používané pri nanášaní nepriľnavej vrstvy zvyšujú jej mechanickú odolnosť a umožňujú vkladať panvicu po použití aj do umývačky riadu.

Ergonomická odnímateľná rukoväť dovoľuje ľahkú a pohodlnú manipuláciu i údržbu. Nielen, že dokonale šetrí miesto v umývačke aj v skrini pri uskladnení, ale aj robí panvicu vhodnú na použitie ako na klasickom sporáku, tak aj v rúre pri zapekaní. Okrem toho je rukoväť tepelne odizolovaná, takže aj bezpečná v prípade, že panvicu používajú deti.

Hlavné prednosti produktu:

  • Kvalitný materiál panvice zaisťuje rýchlu akumuláciu a distribúciu tepla po celom jej povrchu
  • Indukčný plát po celej ploche dna panvice je zárukou jeho rovnomerného ohrevu
  • Skvelá mechanická i tepelná odolnosť je dôsledkom dômyselných výrobných technológií
  • Vysoko nepriľnavý povrch bez obsahu PFOA vyrieši problémy s pripaľovaním
  • Odnímateľná ergonomická rukoväť je praktická a bezpečná zároveň
  • Panvicu je možné vkladať do umývačky riadu i do rúry (do teploty 250 °C)
  • Nádoba je vhodná pre použitie na všetkých typoch sporákov

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Klasická
Kód:  WOLPA001
Produktové číslo:  1528IL PS

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14