Obnoviť stránku

WOLFSON Audio card pre RASPBERRY Pi

WOLFSON Audio card pre RASPBERRY Pi

Všetkých vlastníkov Raspberry Pi, ktorí si radi vypočujú kvalitnú hudbu, určite poteší Wolfson Audio card. Ide o rozširujúci zvukový modul vhodný pre milovníkov dobrej hudby, ktorí sa nechcú uspokojiť s integrovanou zvukovou kartou, alebo ktorí si potrpia na lepších audio výstupoch. Svojim používateľom ponúka nielen stereofónne digitálne snímanie a prehrávanie v HD kvalite.

Okrem toho môžete využívať aj množstvo ďalších výhod, medzi ktoré patrí napríklad možnosť vytvorenia VOIP konferenčného telefónu pre RPI, hlasovo aktivovať RPI, alebo rozvíjať a hrať online hry s priateľmi. Na doske sa nachádza zosilňovač výkonovej triedy D, určený pre externé reproduktory, s pripojením k externému zdroju napájania. Pre ďalšie funkcie je karta opatrená malými pin headermi. Karta je kompatibilná s Raspberry Pi B.

Kľúčové vlastnosti

  • Viac typov vstupných zdrojov a výstupov
  • Prehrávanie High Definition audio súborov na Rapsberry Pi
  • Pripojenie RPi do cloudu na prehrávanie hudby kdekoľvek v dome
  • Stereo Line in a Line Out porty na pripojenie k systému na prehrávanie zvuku a nahrávanie na RPi
  • Pripojenie boom mikrofónu a slúchadiel na hands-free volanie cez VOIP telefón
  • Záznam High Definition audio s použitím niektorého z mikrofónov alebo Line in portov
Kód:  RK116
Produktové číslo:  RaspberryAudio

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14