Obnoviť stránku

Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Withings Thermo

4,7 29 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Withings Thermo

Bezkontaktný teplomer Nokia Thermo vám zmeria teplotu rýchlo a informácie môžete ihneď kontrolovať v aplikácii v mobilnom telefóne. Môžete tu okrem sledovania teploty a príznakov zadať komentáre, lieky a dokonca aj fotografie v ľubovoľnom profile používateľa. To vám pomôže zistiť, či je liečba účinná a umožňuje kompletnú históriu zdieľať s lekárom. Aplikácia rozpozná až 8 používateľov. Teplomer Nokia Thermo možno synchronizovať s aplikáciou v mobile technológiami WI-Fi alebo Bluetooth. Vďaka inteligentnej aplikácii môžete sledovať zdravotný stav alebo predísť chorobám a zaznamenávať si teplotu do diára.

Kľúčové vlastnosti teplomeru Nokia Thermo

  • 16 infračervených senzorov poskytuje vysoko presné meranie
  • meranie počas 2 sekúnd
  • farebný ukazovateľ teploty LED
  • bezdotyková technológia - žiadne choroboplodné zárodky
  • história teploty a zdravotné poradenstvo priamo v smartfóne
  • medicínsky schválený teplomer Nokia Thermo

Hot Spot Sensor Technology - 4000 meraní počas 2 sekúnd

Vďaka tejto revolučnej technológii teplomer Nokia Thermo prenáša presne nameranú teplotu a automaticky ju Wi-Finou synchronizuje so špeciálnou aplikáciou v mobilnom telefóne. So16 infračervenými senzormi a patentovanou technológiou Hot Spot Sensor TM, dokáže teplomer Nokia Thermo presne zmerať vašu teplotu iba za 2 sekundy.

Rýchly a hygienický teplomer Nokia Thermo

Stačí jeden pohľad a teplomer Nokia Thermo vám pomocou farebného ukazovateľa pomôže s rýchlou orientáciou nameranej teploty. Neprichádza do styku so žiadnymi telesnými tekutinami, ostáva tak úplne čistý a hygienický. Teplomer Nokia Thermo je uznávaným prístrojom na sledovanie zdravotného stavu, získal v tejto kategórii ocenenie CES Innovation Award. 

 

Parametre a špecifikácia

Typ

Typ Bezkontaktný – infračervený
Spôsob použitia Na spánok

Špeciálne funkcie

Rýchlosť merania 2 s
Špeciálne funkcie S mobilnou aplikáciou

Rozsah merania

Minimálna teplota 35 °C
Maximálna teplota 43,2 °C

Možnosť prepnutia °C na °F

Možnosť prepnutia °C na °F ÁNO

Typ napájania

Typ napájania AAA
Kód:  APTEP001
Produktové číslo:  SCT01-All-Inter
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06