Obnoviť stránku

Withings Scanwatch 38 mm – White

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Withings Scanwatch 38 mm – White

Najmodernejší zdravotný a fitness asistent na vašom zápästí

Objavte najnovšie inteligentné hybridné hodinky ScanWatch 38 mm od spoločnosti Withings, ktoré kombinujú elegantný vzhľad s inteligentnými funkciami a najmodernejšími medicínskymi technológiami vyvinutými v spolupráci s poprednými kardiológmi. Ide o prvé hybridné inteligentné hodinky na svete, ktoré používateľa upozornia na fibriláciu predsiení alebo syndróm spánkového apnoe. Okrem fitness a diagnostických funkcií disponujú Withings ScanWatch dlhou výdržou batérie až 30 dní a vodotesnou konštrukciu, vďaka ktorej sú vhodné aj do bazéna.


Kľúčové vlastnosti inteligentných hodiniek Withings Scanwatch 38 mm - White

  • Inteligentné hybridné unisex hodinky
  • Odolné puzdro z nehrdzavejúcej ocele
  • Dobre čitateľný PMOLED displej
  • Prémiové zafírové sklíčko odolné proti poškriabaniu
  • Pohodlný silikónový remienok
  • Bezdrôtové Bluetooth rozhranie
  • Pokročilý senzor tepovej frekvencie s meraním EKG (3 elektródy)
  • Meranie dennej aktivity - kroky, spálené kalórie, vzdialenosť, vystúpanie poschodia
  • Analýza spánkového cyklu
  • Monitoring okysličenia krvi
  • Prednastavené športové režimy
  • Mobilná aplikácia Health Mate (Android a iOS)

Senzor srdcového tepu

24/7 monitoring srdcovej frekvencie

Withings ScanWatch v priebehu dňa monitorujú srdcovú frekvenciu na zápästí a zobrazia upozornenie v prípade, že je frekvencia atypická alebo je detegovaný nepravidelný srdcový rytmus. Okamžité výsledky EKG sa zobrazia priamo na ciferníku hodiniek Withings ScanWatch alebo v mobilnej aplikácii, kde je k dispozícii podrobnejšia diagnostická správa.

Sledovanie dennej aktivity

Sledovanie dennej aktivity a plnenie cieľov

Zlepšite vašu kardiovaskulárnu kondíciu pomocou špecializovaných tréningových metrík s meraním skóre kondície a hodnoty VO2 max. Samozrejmosťou sú aplikácie na meranie počtu krokov a spálených kalórií. Pre presné zaznamenanie trasy a vzdialenosti hodinky Withings ScanWatch využívajú funkciu GPS z vášho telefónu a integrovaný výškomer.


Hodinky Withings ScanWatch ponúknu šikovné funkcie pre zdravší a pokojnejší spánok

Monitoring spánku poskytuje skóre na základe ľahkého a hlbokého cyklu spánku, jeho dĺžky a času prebudenia. U inteligentných hodiniek Withings ScanWatch si môžete nastaviť tichý vibračný alarm s funkciou inteligentného prebudenia, ktoré sa aktivuje v optimálnom bode vášho spánkového cyklu. Okrem analýzy spánku možno využiť funkciu Overnight Scan na detekciu príznakov spánkového apnoe, ktorá sleduje informácie o srdcovej frekvencii, úrovni saturácie kyslíkom a REM spánku. Zistené dáta možno následne zobraziť v mobilnej aplikácii Health Mate.


Automatická detekcia aktivity

Automatická detekcia aktivity

Withings ScanWatch automaticky detegujú aktivity, ako je chôdza, beh, spánok, plávanie alebo cvičenie bez stlačenia jediného tlačidla. Športovci zaiste ocenia širokú ponuku prednastavených režimov pre viac ako 30 pohybových aktivít s možnosťou sledovania nameraných hodnôt priamo na zápästí.

Vodoodolný dizajn

Withings Scanwatch sú vodoodolné

Hybridné hodinky Withings ScanWatch disponujú vodoodolnou konštrukciou, vďaka čomu sa stanú skvelým spoločníkom aj na vašich podvodných dobrodružstvách až do hĺbky 50 metrov. Hodinkám Withings Scanwatch nechýba režim rekapitulácie plávania v aplikácii. V nej sa vám zobrazí doba trvania a počet spálených kalórií.

Atraktívny vzhľad

Withings ScanWatch v atraktívnom dizajne

Withings ScanWatch zaujmú elegantným dizajnom, ktorý kombinuje pevné puzdro z nehrdzavejúcej ocele s bronzovým lakovaným ciferníkom a chrómovými ručičkami. Ciferník je opatrený odolným zafírovým sklom s ochranou proti poškriabaniu. Otáčaním korunky môžete ľahko prechádzať jednotlivé funkcie na PMOLED displeji.

Príjem mobilných notifikácií

Príjem mobilných notifikácií

Vďaka podpore zasielania mobilných notifikácií zostanete vždy v spojení. V prípade nového hovoru, SMS správy, e-mailu či iného upozornenia z podporovaných aplikácií, hodinky Withings ScanWatch zavibrujú a na displeji zobrazí náhľad oznámenia. S vaším mobilným telefónom inteligentné hodinky Withings ScanWatch spárujete cez bezdrôtové Bluetooth rozhranie.


Zdravotné dáta na dosah ruky

Mobilná aplikácia Health Mate poskytuje cenné údaje o vašej aktuálnej zdravotnej kondícii, ktoré môžete zdieľať so svojím lekárom. Údaje zhromaždené smart hodinkami Withings ScanWatch sú spracované špeciálne navrhnutými algoritmami MED.INTELLIGENCE tak, aby poskytovali prehľadné a zrozumiteľné záznamy.

Withings ScanWatch 38 mm sú vybavené štandardnými remienkami

Smart fitness hodinky Withings ScanWatch sú vybavené štandardnými úchytmi na použitie akéhokoľvek remienka zodpovedajúceho vášmu štýlu. Je len na vás, či dáte prednosť športovému silikónovému, decentnému koženému či extravagantnému kovovému pásiku.



Parametre a špecifikácia

Určenie a kompatibilita

Kompatibilný OS Android, iOS
Verzia kompatibilného OS Android 10.0, Android 11.0, Android 9.0, Android 8.0, Android 7.0, iOS 12, Android 6.0, iOS 15, iOS 14, iOS 13, Android 12.0, Android 13.0, iOS 16, iOS 17

Displej

Tvar ciferníka Guľatý
Uhlopriečka displeja 1,4 "
Typ displeja OLED
Sklíčko Zafírové

Vyhotovenie a odolnosť

Veľkosť puzdra 38 mm
Materiál puzdra Nehrdzavejúca oceľ
Farba puzdra Strieborná
Vodotesnosť 50 m (5 ATM)
Hmotnosť 58,12 g

Konektivita a senzory

Bezdrôtová technológia Bluetooth
Senzory a hardvér Oxymeter, Barometer, Vibrácie, Akcelerometer, Gyroskop, Intenzita svetla

Funkcie

Športové aktivity Beh, Cyklistika, Fitness, Chôdza, Plávanie
Funkcia merania športu Krokomer, Detekcia začatia aktivity, Vzdialenosť, Výpočet kalórií, Tepové zóny, Podpora aplikácie Strava, Vyjdené poschodia
Zdravotné funkcie EKG, Meranie saturácie kyslíku v krvi, Monitoring spánku, Upozornenie na srdcové problémy, Inteligentné budenie
Smart funkcie Vlastné ciferníky, Budík, Dátum, Kalendár
Sledovanie polohy a trasy Cez GPS spárovaného telefónu

Notifikácie a volania

Notifikácie z telefónu Prichádzajúci hovor, Odmietnutie prichádzajúceho hovoru, SMS, WhatsApp, Messenger, Sociálne siete, Kalendár, E-mail

Softvér

OS hodiniek Vlastný OS výrobca
Jazyk mobilnej aplikácie Angličtina, Nemčina, Francúzština
Jazyk rozhrania Angličtina, Nemčina, Francúzština

Remienok

Farba ramienka Čierna
Materiál remienka Silikón
Vymeniteľný remienok Áno
Min. obvod zápästia 14 cm
Typ zapojenia 18mm Quick Release

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 1 200 h (50 d)

Súčasť balenia

Súčasť balenia Dobíjací kábel

Značka/model

Značka Withings
Modelový rad Scanwatch
Model 38mm
Kód:  WitSC01
Produktové číslo:  HWA09-model 1-All-Int

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12