Obnoviť stránku

Withings BPM Core

4,5 8 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
249,95 €

Withings BPM Core

Tlakomer Withings WPM04-all-Inter s umiestnením na rameno je praktickým pomocníkom na meranie krvného tlaku na domáce použitie aj u lekára. Môžete ním presne a pravidelne merať krvný tlak a vyhodnocovať výsledky. Manžeta tlakomeru bez problémov obopne rameno. Withings WPM04-all-Inter dokáže detegovať aj srdcovú arytmiu. Zistené informácie môžete ukladať do zabudovanej pamäte tlakomeru. Dotykové ovládanie ponúka jednoduché a intuitívne meranie. Tlakomer dokáže z nameraných hodnôt vypočítať priemernú hodnotu tlaku, vďaka čomu získate rýchly prehľad o svojej zdravotnej kondícii v určitom časovom úseku. Výsledky budú lepšie zreteľné vzhľadom na grafické znázornenie tlaku. Tlakomer Withings môžete prepojiť s prístrojmi, ktoré majú operačný systém Android a iOS. Konektivitu umožňuje Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti tlakomeru Withings WPM04-all-Inter

  • Moderný a presný tlakomer Withings WPM04-all-Inter umožňuje merať na ramene
  • Manžetu môžete použiť na ruku s obvodom najviac 42 cm
  • Pri meraní tlaku má presnosť 3 mmHg
  • Využitie zvyšujú aj funkcie ako napríklad detekcia arytmie, pamäť, dotykové ovládanie, priemer tlaku, grafické znázornenie tlaku a ekg
  • Tlakomer funguje s operačným systémom Android a iOS
  • O prepojenie sa postará Bluetooth

Kontrolujte svoje zdravie priamo na vašom telefóne

Tlakomer môže súbežne využívať až 8 používateľov, a to vďaka aplikácii Heath Mate. Aplikácia je dostupná ako pre Android, tak i pre iOS. Môžete si tu nastaviť aj upozornenie na vykonanie meraní v určitý čas. Na meranie tak už nikdy nezabudnete. Aplikácia Heath Mate navyše podporuje aplikáciu Apple Zdravie, do ktorej môžete exportovať dáta o krvnom tlaku a pulze.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie Automatické vypnutie

Mobilná aplikácia

Kompatibilný operačný systém Android, iOS

Rozhranie

Rozhranie Bluetooth
Kód:  WITTL915
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WPM04-all-Inter

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02