Obnoviť stránku

Withings BPM Connect

4,5 21 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
129,95 €

Withings BPM Connect

Withings WPM05-all-Inter predstavuje pokrokový ukazovateľ krvného tlaku na ramene, ktorý môžete využiť doma aj v ordináciách. S jeho pomocou dokážete kontrolovať výšku krvného tlaku pokojne aj niekoľkokrát počas dňa. Priloženou manžetou si bez problémov obopnete pažu. Withings WPM05-all-Inter dokáže detegovať aj srdcovú arytmiu. Chcete si porovnať namerané hodnoty? Vždy budú ukladané vo vnútornom úložisku. Dotykové ovládanie ponúka jednoduché a intuitívne merania. Tlakomer dokáže z nameraných hodnôt vypočítať priemernú hodnotu tlaku, a vy si tak urobíte dlhodobý obraz o svojom zdraví. Výsledky ľahšie uvidíte vďaka grafickému znázorňovaniu tlaku. Tlakomer Withings dokáže pracovať so zariadeniami s operačným systémom Android a iOS. Prepojenie zabezpečí rozhranie Bluetooth.

Kľúčové vlastnosti tlakomeru Withings WPM05-all-Inter

  • Moderný tlakomer Withings WPM05-all-Inter umožňuje merať na ramene
  • Pri meraní tlaku má presnosť 3 mmHg
  • Všestrannosť zvyšujú funkcie ako je napríklad detekcia arytmie, pamäť, dotykové ovládanie, priemer tlaku, grafické znázornenie tlaku
  • Tlakomer funguje s operačným systémom Android a iOS
  • Prepojiť ho môžete vďaka rozhraniu Bluetooth

Kontrolujte svoje zdravie priamo na vašom telefóne

Tlakomer môže súbežne využívať až 8 používateľov, a to vďaka aplikácii Heath Mate. Aplikácia je dostupná ako pre Android, tak i pre iOS. Môžete si tu nastaviť upozornenie na vykonanie merania v určitý čas. Na meranie tak už nikdy nezabudnete. Aplikácia Heath Mate navyše podporuje aplikáciu Apple Zdravie, do ktorej môžete exportovať dáta o krvnom tlaku a srdcovom pulze.


Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Typ Na rameno

Funkcie

Funkcie zdieľanie nameraných dát so smartfónom

Mobilná aplikácia

Kompatibilný operačný systém Android, iOS

Rozhranie

Rozhranie USB, WiFi, Bluetooth
Kód:  WITTL984
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  WPM05-all-Inter

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16