Obnoviť stránku

Withings Activia Steel Black

4,5 4 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Withings Activia Steel Black

Activité Steel

Štýlové smart hodinky na každodenný život. Snímanie všetkých aktivít prebieha automaticky po celých 24 hodín.

Withings Activité Steel Black

Smart hodinky z nerezovej ocele

Pokrok nezastavíme, hodinky už dávno neslúžia len na zobrazovanie času. Doprajte si to pohodlie a majte perfektný prehľad o pohybových aktivitách z celého dňa, a to prehľadne a štýlovo zároveň. Ak hľadáte atraktívny a elegantný dizajn, kvalitné spracovanie a zároveň zariadenie, vďaka ktorému môžete zlepšiť svoju kondíciu či zdravie, našli ste ten pravý kus.

Stav aktivit v procentech

Jednoduché ovládanie

Hodinky nemajú žiadne ovládacie prvky, ale napriek tomu ponúkajú dokonalý prehľad o vašich aktivitách. Na menšom ciferníku totiž pohodlne zistíte, ako ste na tom s plnením denného cieľa.

Mocná aplikácia

Hodinky Activité Steel sa automaticky synchronizujú s bezplatnou aplikáciou. Získate tak neuveriteľne podrobný prehľad o svojich pohybových aktivitách, spálených kalóriách aj kvalite spánku.

Bluetooth propojení s aplikací

Výměnné pásky

Prispôsobte si vzhľad

Activité Steel vyzerajú už v základnom balení perfektne, ale je možné ďalej vyberať z pomerne širokej ponuky farebných pásikov.

Maximálny štýl

K výrobe smart hodiniek Activité Steel sa použila nehrdzavejúca oceľ štandardu 316L, ktorá je doplnená dvojito klenutým sklom. Športovo ladený silikónový pásik potom zabezpečí dlho trvajúce pohodlie aj pri športových aktivitách.

Hodinky pracujú pre vás

Pri jednotlivých športových aktivitách vôbec nemusíte nič riešiť. Vďaka šikovným algoritmom dôjde k ich automatickému rozpoznaniu a následnému meraniu.

Nie je to iba o pohybe, ale aj spánku

Prehľad o fyzickej aktivite nie je všetko. Hodinky Withings Activité Steel sledujú a zlepšujú aj váš spánok. Alarm disponuje špeciálne vyvinutou funkciou, ktorá vás šetrne prebudí - zvuk je najskôr tichý a postupne sa hlasitosť zvyšuje. Počas spánku zariadenie zbiera dáta a vyhodnotí nielen dĺžku, ale aj kvalitu spánku. Všetky informácie o spánku si môžete kedykoľvek pozrieť v mobilnej aplikácii.

Chytré hodinky Withings Activité Steel Black

Hlavné funkcie

  • Bezdrôtový monitoring aktivít (kroky, vzdialenosť, kalórie, spánok, plávanie).
  • Nestarajte sa o nepretržité dobíjanie počas dňa - batéria vydrží až osem mesiacov.
  • Vhodné aj na vodné aktivity - vodeodolnosť do 50 metrov.
  • Synchronizujte hodinky s šikovnými aplikáciami a majte prehľad, ako zvýšiť svoju fyzičku.

Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie a odolnosť

Hmotnosť 37 g

Výdrž a úložisko

Max. výdrž batérie 5 647,06 h (235,29 d)
Kód:  FTB002e9n2
Produktové číslo:  70129002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07