Obnoviť stránku

Wise-Pet Mini Bear

5 2 hodnotení

Wise-Pet Mini Bear

Zábavná plyšová príšerka Wise-Pet Mini Bear plní funkciu ochranného púzdra pre mobilné telefóny a tablety s uhlopriečkou do 5.2 ". Vyberte pre svoje dieťa jeho obľúbenú postavičku, vložte telefón alebo tablet a môže sa hrať.

Perfektné na dlhé cesty v aute, keď potrebujete svoje dieťa zabaviť. Stačí upevniť puzdro zo zadnej strany opierky hlavy alebo ho dať dieťaťu do lona. O ďalšiu zábavu sa už postará česká aplikácie do mobilu či tabletu.

Hlavné prednosti

  • Zábava s populárnou plyšovou príšerkou
  • Ideálny na dlhšie cesty autom
  • Aplikácie v českom jazyku - zadarmo
  • Veľký výber rôznych filmových príšeriek
  • Bezpečné uchytenie v aute

Bezplatná aplikácia Wise-Pet

Okrem klasického prehrávania filmov či hranie hier, môže vaše dieťa využiť bezplatnú aplikáciu v českom jazyku s postavičkou Wise-Pet. S aplikáciou Wise-Pet si môžete hrať a hovoriť s vybraným Wise-Pet zvieratkom. To zaistí, že sa vaše dieťa nebude nudiť.

Ďalšou výhodou aplikácie Wise-Pet je možnosť prednahrané zvolených hudobných skladieb. Napr. si môžete vybrať z grafických motívov a k nim do hudby nahrať svoj ??vlastný hlas, ako uspávanku pred spaním.

Parametre a špecifikácia

Značka/model telefónu

Značka telefónu Univerzálne

Typ a materiál

Typ Vrecko
Materiál Plast, Textil
Pružnosť/tuhosť puzdra Mäkké

Vlastnosti a funkcie

Vlastnosti a funkcie Ochrana displeja pred poškriabaním

Farba a motív

Barva Hnedá
Kód:  WISE09d
Produktové číslo:  900204

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18