Obnoviť stránku

Wireless Display Adapter V2

4,1 27 hodnotení

Wireless Display Adapter V2

Sledujte všetky zápasy na veľkej obrazovke

Wireless Display Adapter je zariadenie, ktoré vám umožní bezdrôtovo premietať obsah vášho smartfónu, tabletu aj notebooku na HDTV alebo veľkom monitore. Vy tak môžete sledovať online prenosy z UEFA EURO a neprídete o žiaden detail.

Aj zápas, ktorý premeškáte, si tak môžete užiť vo veľkom. Záznam pustíte zo svojho notebooku, notebook pripojíte k televízoru cez Wireless Display Adapter, urobíte si pukance a môžete začať fandiť!

Wireless Display Adapter V2
Wireless Display Adapter V2

Keď šéf prižmúri oči...

Hrá sa o všetko a vy ste ešte v práci? Urobte kolegom radosť a zdieľajte prenos zo svojho notebooku na veľkom monitore. Pritom môžete ďalej pracovať na notebooku a riešiť s kolegami dôležitú zákazku - ak práve nepadol gól!

Sledujte zároveň zápas aj výsledky

Nemusíte sa báť, že váš notebook bude nepoužiteľný, zatiaľ čo z neho budete zdieľať online prenos. Počas zdieľania na veľkú obrazovku si môžete na notebooku bez obáv prezerať výsledky ostatných zápasov.

pozadí

Pripojte sa ešte pred výkopom

Už sa skoro hrá? Nevadí! Zapojenie je rýchle a inštalácia takmer nulová. Konektory Wireless Display Adapter zapojíte do HDTV alebo monitoru, z notebooku sa pripojíte k adaptéru a už môžete zdieľať obrazovku. Po zápase adaptér jednoducho vypojíte, spojíte konce dohromady a je to.

Wireless Display Adapter V2
Kód:  ME379b
Produktové číslo:  P3Q-00008
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07