Obnoviť stránku

Wilson US open JR 21"

Príslušenstvo k tovaru

Wilson US open JR 21"

Žiadna iná spoločnosť nebola taká vplyvná a úzko zapojená do tvorby a pravidiel hry ako sú tenis, golf, baseball a americký futbal. Wilson ako vynálezca prevratnej technológie produkoval legendárnu klasiku a získal celosvetové uznanie za prínos športu a je označovaný za pravú americkú ikonu vo svete športového vybavenia. V srdci športovej histórie je značka Wilson celé storočie.

Základné parametre

  • Hmotnosť (vypletená): 186 g
  • Veľkosť hlavy: 613 cm2
  • Dĺžka rakety: 533 mm
  • Profil rámu: 19 mm C Beam
  • Hustota výpletu: 16 x 17

Výborná pre začínajúcich tenistov

Detská tenisová raketa Wilson US OPEN 21 je vhodná pre začínajúce deti vo veku od 5 do 6 rokov.

Výborná stabilita a ľahkosť

Rám rakety je vyrobený z odolnej titánovej zliatiny, je dostatočne pevný a odolný voči nárazom, čo je najmä pri detskej rakete veľká výhoda. Vďaka technológii QuadriForm má raketa perfektnú stabilitu a je ľahká, preto sa s ňou dieťa tak rýchlo neunaví. S výpletom váži len 186 gramov je ľahko ovládateľná pri hre a nezaťažuje tak zápästie malého tenistu. Dĺžka rakety a veľkosť hlavy prináša istú kontrolu loptičky zo všetkých strán kurtu. Vaše dieťa si túto tenisovú raketu hneď obľúbi.

Kód:  SPT091
Produktové číslo:  WRT21010U

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04