Obnoviť stránku

Wilson US open

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wilson US open

V srdci športovej histórie je značka Wilson po takmer celé storočie. Žiadna iná spoločnosť nebola tak vplyvná a úzko zapojená do tvorby a pravidiel hry ako sú tenis, golf, baseball a americký futbal. Wilson ako vynálezca prevratnej technológie produkoval legendárnu klasiky a získal celosvetové uznanie za prínos športu. Wilson je pravá americká ikona vo svete športového vybavenia.

Kľúčové vlastnosti

  • Hmotnosť (vypletená): 290 g
  • Veľkosť hlavy: 665 cm2
  • Dĺžka rakety: 686 mm
  • Profil rámu: 23 mm Arc
  • Hustota výpletu: 16x17
  • veľkosť gripu: G2 (4 1/4), alebo tiež 10,8 cm

Perfektné pre rekreačných hráčov

Tenisová raketa WILSON US Open je určená pre rekreačných hráčov, najmä ženy a deti. Všeobecne platí, že najbežnejšie veľkostí pre priemernú ženu je veľkosť G3, najčastejšie však veľkosť G2. Táto veľkosť je rovnako pripisovaná starším detským hráčom.

Ak radi hráte tenis a nie ste profesionálom je tenisová raketa US OPEN určená práve vám. Oblúková technológie rámu Arc Technology, ktorá bola na rakete použitá, zaisťuje väčšiu stabilitu a kontrolu pri hre. Vďaka technológii Titanium Fused má raketa väčšiu razanciu. S výpletom váži 290 gramov, veľkosť hlavy je dostatočne veľká, a tak dopraje hráči vysoký komfort počas hry.

Kód:  SPT083
Produktové číslo:  WRT3256002

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB12