Obnoviť stránku

Wilson Roger Federer RKT 19

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wilson Roger Federer RKT 19

Kvalitné prevedenie, bezchybné spracovanie, výhodná cena. Synonymum? Značka Wilson. Chcete si splniť sny zaobstaraním modernej tenisové rakety? Túžite vyskúšať elegantný šport, ktorý vám spestrí každodenný život? Bojíte sa, že už na to nestačíte? Hlúposť. Všetko možno riešiť výberom vhodnej rakety. Či už patríte medzi úplných začiatočníkov, alebo skôr medzi stredne pokročilých juniorských hráčov. Raketa Wilson Roger Federer bude tou správnou voľbou. Nehovorí ono meno samo za seba?

kľúčové vlastnosti

  • Jednoduchý vkusný dizajn
  • Univerzálne použitie
  • odolný materiál
  • Garancia kvality vďaka známej značke

Hrajte ako Federer

Vďaka novému revolučnému modelu tenisové rakety dostane váš koníček úplne iný rozmer. Hra sa stane svieže a príjemnou. Nebudete chcieť nikdy skončiť, pretože nespoznáte pocit ťažkých rúk. Kto vie vybrať lepší raketu ako tenisová legenda Roger Federer? A práve jeho priamou voľbou je model, ktorý sa vám teraz dostáva do rúk, inšpirovaný. Tie dodajú vášmu odpale nielen nebývalú razanciu, ale postarajú sa aj o perfektné zabezpečenie stability a lepšej kontroly. Nechajte sa rozmaznávať. Staňte sa víťazom.

Kód:  SPT10933
Produktové číslo:  887768298845

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB02