Obnoviť stránku

Wilson Burn 25 RKT

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Wilson Burn 25 RKT

Táto tenisové raketa pre pokročilých juniorov sa pýši autentickým dizajnom rakiet pre dospelých hráčov. Rám športového náčinia je vyvedený z veľmi pevného materiálu. Vďaka tomu sa tento produkt môže pochváliť dlhou životnosťou. Raketa spolu s výpletom o hustote 16 × 17 váži iba 225 gramov. Vďaka tomu sa hráč čoskoro neunaví a môže sa smelo pustiť do hier trvajúcich aj niekoľko hodín. Tento produkt je tiež perfektne vyvážený. S dĺžkou rakety 63,5 cm a profilom 20 mm RG Beam sa odohrávania lopty skvelo ovládajú. Vďaka tomu sa hráč na toto športové vybavenie môže vždy spoľahnúť.

Značka Wilson je výrobcom športového náčinia s neochvejnou tradíciou, ktorá stojí na pevných základoch a skúsenostiach. Preto si môžete byť istí maximálnou kvalitou nakupovaného športového náradia.

Na Wilson sa môžete spoľahnúť

  • Raketa s autentickým dizajnom
  • Nízka hmotnosť a vysoká pevnosť materiálu
  • Raketa skvele drží v ruke
  • Odrážanie lôpt je presné
  • Náradie pre juniorov
Kód:  SPT10939
Produktové číslo:  887768360856

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08