Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WiFi routery a prístupové body – cenové bomby, akcie

V tejto kategórii nájdete výhodné wiFi routery a prístupové body. Cenových hitov v kategórii wiFi routery a prístupové body máme v súčasnej dobe 6. Hľadáte najlacnejší wiFi routery a prístupové body? Potom sa pozrite do kategórie lacné wiFi routery a prístupové body.
Spresniť parametre
6 položiek

WiFi routery a prístupové body – cenové bomby, akcie

Aktívnym prvkom v bezdrôtovej sieti WiFi znamená zariadenie, ktoré funguje ako prístupový bod (na označenie používame tiež skratku AP z anglického Access Point) alebo router (smerovač). Zjednodušene môžeme povedať, že sú to zariadenia, ku ktorým pripojíme počítač alebo viac počítačov či iných sieťových prístrojov (klientov) a ktoré sa starajú o následnú komunikáciu a spojenie s bezdrôtovou sieťou. Alebo v opačnom prípade bezdrôtovú sieť vytvárajú. Najbežnejším prípadom takéhoto použitia aktívneho prvku je domáca či kancelárska bezdrôtová sieť, kam sa počítače (klienti) pripájajú bezdrôtovo, zatiaľ čo do aktívneho prvku je pripojený kábel internetového pripojenia (napr. ADSL, káblový internet) na prenášanie prístupu na internet. Samozrejme použitím aktívneho prvku môžete nadviazať aj jednoduché bezdrôtové spojenie len medzi dvoma počítačmi, ktoré na seba samy o sebe nemusia mať priamu viditeľnosť. Priama viditeľnosť je totiž ideálna na naviazanie bezdrôtového spojenia medzi dvoma bodmi.

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB16