Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WHOOSH! Screen Shine Duo Box – 100 + 8 ml

WHOOSH! Screen Shine Duo Box – 100 + 8 ml

Udržujte svoj displej stále ako nový s čistiacou sadou WHOOSH! Screen Shine Duo Box, ktorá sa postará o dokonalú čistotu bez odtlačkov prstov a zničí všetky baktérie a vírusy na povrchu. Tento skvelý pomocník sa môže pochváliť prírodným zložením bez toxických a ďalších nebezpečných látok, teda nemusíte mať strach, keď sa nedopatrením dostane do detských rúk. V balení nájdete aj praktickú antibakteriálnu handričku.

Kľúčové vlastnosti čistiacej sady WHOOSH! Screen Shine Duo Box

  • Zaistite každému displeju dokonalú čistotu s čistiacou sadou WHOOSH!
  • Prípravok zamedzuje nepríjemným odtlačkom prstov, ale tiež spoľahlivo ničí baktérie a vírusy
  • Neobsahuje alkohol, čpavok ani žiadne toxické a iné nebezpečné látky
  • Vďaka svojmu 100 % prírodnému zloženiu je úplne bezpečný aj pre požitie ústami
  • Antibakteriálna handrička, ktorá je súčasťou balenia, pomôže vášmu displeju získať zase nový vzhľad

Užite si displej bez baktérií a odtlačkov prstov

Zabráňte jednoduchému šíreniu nebezpečných baktérií a vírusov skrz dotykový displej vášho prístroja. S čistiacou sadou WHOOSH! to bude hračka. Okrem toho, že sa postará o likvidáciu všetkých baktérií, tak tiež vyčistí všetky odtlačky prstov a navyše zaistí odolnosť proti novým nežiaducim odtlačkom. Váš displej tak bude žiariť čistotou za každej situácie a prsty po ňom budú vďaka nanesenej nanovrstve pohodlne kĺzať.

Bezpečný za každej situácie

Prípravok na čistenie zaujme svojím 100 % prírodným zložením bez toxických látok, alkoholu a čpavku. Vďaka tomu tak nepoškodí žiadne puzdro. Môžete zostať v pokoji aj v prípade, že sa nedopatrením dostane do rúk vášho dieťaťa, pretože je svojím zložením bezpečný aj pri prípadnom požití. V balení nájdete aj antibakteriálnu handričku, ktorá perfektne dopĺňa sadu a po ktorej použití bude displej znovu ako nový.


Kód:  EAWH001e
Produktové číslo:  WH-1FG108ENFR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB09