Obnoviť stránku

WHOOSH! Diamond Defense tekutá ochrana displeje

WHOOSH! Diamond Defense tekutá ochrana displeje

Revolúciu v ochranných sklíčkach a fóliách predstavuje táto tekutá ochrana WHOOSH! Diamond Defense, ktorá ochráni váš displej, ale zároveň zanechá jeho 100 % funkčnosť aj pôvodný vzhľad. Tekutá ochrana totiž funguje na princípe špeciálnej nano vrstvy obsahujúcej milióny častíc, ktoré sa po nanesení spoja a vytvoria spoľahlivú ochranu proti mnohonásobnému poškriabaniu alebo odreniu. Vďaka tomu, že nie je určená pre konkrétny model mobilného zariadenia, je možné ju použiť so všetkými displejmi rôznych rozmerov, s hodinkami, okuliarmi aj počítačom. Tekutá ochrana WHOOSH! je navyše testovaná v náročnom SGS laboratóriu, ktoré potvrdilo fakt, že je až 15× silnejšia ako ostatné displeje bez ošetrenia.

Kľúčové vlastnosti WHOOSH! Diamond Defense

  • Tekutá ochrana displeja pre mobilné zariadenia, hodinky, okuliare aj počítače
  • Funguje na princípe špeciálnej nano vrstvy
  • Pre všetky rozmery sklenených povrchov a displejov
  • Neviditeľná vrstva zanecháva pôvodný vzhľad
  • Priložená handrička má antimikrobiálnu a antibakteriálnu úpravu PROTX2®
  • Testovaná v SGS laboratóriu pre maximálnu odolnosť
  • Je 15× silnejšia ako displej bez ošetrenia
  • Rýchla a jednoduchá aplikácia bez bublín
  • Tekutá ochrana WHOOSH! vydrží až po dobu jedného roka

Rýchla a jednoduchá aplikácia

S tekutou ochranou WHOOSH! Diamond Defense sa nemusíte báť, že by ste pri nanášaní zanechali nepríjemné bublinky, a tým zničili vzhľad telefónu. Špeciálna nano vrstva sa totiž nanáša pomocou priloženej tekutiny a roztieracej handričky, ktorá má antimikrobiálnu a antibakteriálnu úpravu PROTX2. Celý proces je tak veľmi jednoduchý a zaberie maximálne 10 minút. Pre presný postup aplikácie tekutej ochrany WHOOSH! môžete postupovať podľa inštrukcií vo videu, ktoré nájdete na tejto stránke.

 
Kód:  EAWH002a
Produktové číslo:  WH-1FGDDENFR

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04