Obnoviť stránku

WPro SKS 101 Univerzálna stohovacia sada

4,7 36 hodnotení
74,90 €

WPro SKS 101 Univerzálna stohovacia sada

Univerzálny a veľmi praktický medzikus Wpro SKS 101, ktorý sa vkladá medzi práčku a sušičku. Tento medzikus je vybavený výsuvnou policou, na ktorú si počas prania alebo sušenia môžete položiť všetko príslušenstvo, ktoré na to potrebujete, čím zlepšuje využitie priestoru v miestnosti. Výsuvná polica je praktická pri napĺňaní a vyprázdňovaní sušičky, rovnako je vhodná na odkladanie bielizne. Montážna súprava slúži vďaka zariadeniu „Safe-in-Lock" na úplne bezpečné umiestnenie sušičky nad práčku s predným plnením.

Súprava je univerzálna a kompatibilná so všetkými spotrebičmi s rozmermi 60 × 60 cm. Medzikus je vyrobený z kvalitného plastu, ktorý zabezpečuje odolnosť a perfektnú dizajnovú súhru so spotrebičmi.

 

Parametre a špecifikácia

Vlastnosti

Výbava Výsuvná polica

Rozmery a nosnosť

Šírka 60 cm
Hĺbka 60 cm
Nosnosť 16 kg

Kompatibilita

Značka Univerzálne
Kód:  FBV6101e9
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  484000008436
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04