Obnoviť stránku

Whirlpool WHE 31352 F

5 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru

Whirlpool WHE 31352 F

Whirlpool WHE 31352 F je skvelým pomocníkom na bezproblémové skladovanie potravín. Dostatok miesta zabezpečuje využiteľný objem čítajúcich 311 l. Potraviny budete môcť usporiadať pomocou 3 na to určených košov. Mraznička patrí do energetickej kategórie A++, vďaka čomu nielenže šetríte svoju peňaženku, ale aj životné prostredie.
Optimalizované podmienky uchovávania potravín garantuje technológia 6. zmysel, a to bez nutnosti zásahu používateľa. Doplnením nového čerstvého obsahu do mrazničky systém automaticky prechádza do režimu rýchleho zmrazovania, ktorý urýchľuje proces zamrazenia až o 30%. Po zmrazení sa režim sám deaktivuje. Mraziaci výkon mrazničky je 20 kg - do 24 hodín ste tak schopní zamraziť práve 20 kg čerstvých potravín.
Medzi výbavu zariadenia patrí elektronické ovládanie, ktoré je možné kontrolovať na displeji, ručný zámok, osvetlenie a pohyblivé kolieska na lepšiu mobilitu. Ani výpadku elektrického prúdu sa už nemusíte báť, mraziaca časť je schopná udržať obsah zmrazený až 45 hodín. Inovatívna technológia StopFrost kumuluje námrazu v kolektore na dverách prístroja a tá potom nevzniká na vnútorných stenách. Rozmrazenie samotné potom zaberie len minimum času - kolektor stačí opláchnuť tečúcou vodou.

Kód:  FAC4001j
Produktové číslo:  WHE31352F
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08