Obnoviť stránku

WHIRLPOOL W11I MW161 W Collection + WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H W Collection + WHIRLPOOL WVH 92 K/1

Garancia najlepšej ceny
673,90 €

WHIRLPOOL W11I MW161 W Collection + WHIRLPOOL W11I OP1 4S2 H W Collection + WHIRLPOOL WVH 92 K/1

Nebojte sa varenia, s mikrovlnnou rúrou WHIRLPOOL AMW 730 IX to bude hračka

Už pri prvom pohľade zaujme mikrovlnná rúra WHIRLPOOL AMW 730 IX výrazným čiernobielym grafickým displejom, ktorý je veľmi prehľadný a masívnym úchytom na pohodlné otváranie. Ovládanie je jednoduché pomocou dotykového panela a otočného ovládača. Vnútorný objem dosahuje úctyhodných 31 litrov a otočný tanier má priemer 32,5 cm.Dostatočný výkon 1 000 W je možné regulovať až v 8 úrovniach. To všetko je podporované mnohými funkciami, ako sú napríklad 3D distribúcia mikrovĺn, ktorá zaisťuje rovnomerné prúdenie a rovnomerné ohrievanie potravín alebo rôzne prednastavené automatické programy na jednoduché používanie. Iste oceníte aj patentovanú funkciu JetDefrost na superrýchle rozmrazovanie či funkciu JetStart, ktorá zaisťuje ohrev na plný výkon po dobu 30 sekúnd.


Kľúčové vlastnosti mikrovlnnej rúry WHIRLPOOL AMW 730 IX

  • Mikrovlnka WHIRLPOOL AMW 730 IX v modernom dizajne
  • Patentovaná funkcia JetDefrost
  • Dostatočný výkon 1 000 W je možné regulovať až v 8 úrovniach
  • 3D technológia pre kulinársku dokonalosť
  • Funkcia JetStart zabezpečuje ohrev na plný výkon po dobu 30 sekúnd
  • Široký výber chutných pokrmov
  • 6. ZMYSEL automaticky zvolí a prispôsobí výkon aj čas
  • Veľký a prehľadný digitálny displej
  • Unikátny Crisp tanier, gril a otočný systém
  • Povrchová úprava proti odtlačkom prstov
  • Detský zámok

Hlavné technológie mikrovlnnej rúry WHIRLPOOL AMW 730 IX


6. ZMYSEL

Technológia, ktorá myslí za vás.

Displej s centrálnym gombíkom

Ergonomický úchyt a prehľadný veľký displej.

Crisp

Vďaka tejto inovatívnej funkcii pripravíte chrumkavé pokrmy.

Gril

Funkcia grilovania v mikrovlnnej rúre.


3D technológia

Najlepšie výsledky vďaka rovnomernej distribúcii tepla.

Povrchová úprava proti odtlačkom prstov

Povrchová úprava, ktorá chráni povrch pred odtlačkami prstov.

Detský zámok

Ovládací panel môžete kedykoľvek zamknúť.


Technológia 6. ZMYSEL myslí za vás

Radi varíte, ale nechcete tráviť v kuchyni príliš veľa času? Potom je pre vás mikrovlnka WHIRLPOOL AMW 730 IX ideálnym riešením! Inteligentná technológia 6. ZMYSEL automaticky zvolí a prispôsobí výkon aj čas, aby ste vždy dosiahli perfektných kulinárskych výsledkov.

Intuitívne ovládanie pomocou displeja s centrálnym gombíkom

Vďaka mikrovlnnej rúre WHIRLPOOL AMW 730 IX zažijete neskutočné pohodlie. Centrálny gombík 6. ZMYSEL vám pomôže jednoducho zvoliť jednu zo 6 rôznych kategórií pokrmov a nastaví parametre pre najlepší výsledok varenia. Veľký a prehľadný digitálny displej vás medzitým informuje o čase a zvolených možnostiach. Navyše vás krok zakrokom prevedie nezabudnuteľným zážitkom z varenia.

Crisp technológia ako tajný recept na chrumkavosť

Funkcia Crisp kombinuje 3D technológiu mikrovĺn patentovanú spoločnosťou Whirlpool, unikátny Crisp tanier, gril a otočný systém. To všetko dovedna zaručuje rovnaký výsledok ako v klasickej rúre, ktorého však dosiahnete v mikrovlnnej rúre WHIRLPOOL AMW 730 IX rýchlejšie.

Na grilovanie je vhodný čas vždycky

Kedykoľvek vás prepadne chuť na niečo grilovaného, stačí len zapnúť mikrovlnnú rúru WHIRLPOOL AMW 730 IX. Ľahko zvládnete pripraviť zapečené pokrmy, chutný toast so syrom, teplý sendvič, grilovanú klobásu alebo zeleninu.

3D technológia pre kulinársku dokonalosť

3D technológiazaisťuje rovnomernú distribúciu mikrovĺn vo vnútri rúryWHIRLPOOL AMW 730 IX,čo vždy zaručuje rovnomerne ohriate a uvarené pokrmy, a tak aj lepšie výsledky v kratšom čase.

Vždy nová, vďaka povrchovej úprave proti odtlačkom prstov

Práve ste upratali celú kuchyňu, ale na mikrovlnnej rúre sú stále vidieť odtlačky prstov? Zabudnite na úmorné a nekonečné leštenie po každom použití. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave proti odtlačkom prstov zostane povrch rúry AMW 730 IX bez jediného odtlačku.

Detský zámok ochráni aj tých najmladších šéfkuchárov

Mikrovlnná rúra AMW 730 IX ponúka dodatočnú ochranu v podobe uzamykateľného ovládacieho panela. Stačí na niekoľko sekúnd stlačiť určené tlačidlá a rúra uzamkne možnosť zmeniť systémové nastavenia. A navyše – vďaka aplikácii 6th Sense Live môžete túto funkciu aktivovať aj vzdialene pomocou svojho inteligentného telefónu či tabletu.


Nebojte sa varenia, s rúrou WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX to bude hračka

Kuchynská rúra WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX vás uchváti svojím moderným vzhľadom s intuitívnym ovládaním pomocou centrálneho tlačidla a technológiou 6. zmyslu. Katalytické panely pohlcujú a rozkladajú tukové látky, preto je údržba rúry naozaj jednoduchá. Rúra na pečenie je tiež vybavená softclosing systémom, ktorý sa postará o tiché dovieranie dvierok. Vstavaná rúra je navyše dodávaná s roštom a dvoma plechmi na pečenie. V príslušenstve nechýbajú tiež teleskopické výsuvy.


Kľúčové vlastnosti rúry WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX

  • Zabudovaná rúra WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX v modernom dizajne
  • Intuitívne ovládanie pomocou centrálneho tlačidla
  • Vybavená technológiou 6. zmyslu
  • Čistiaci systém katalýza
  • Softclosing systém pre tiché dovieranie dvierok
  • Dodávaná s roštom a dvoma plechmi na pečenie
  • V príslušenstve nechýbajú tiež teleskopické výsuvy
  • Môžete pripravovať až tri rôzne pokrmy naraz
  • Žiadny predohrev, úspora času a energie
  • Koľajničky: Úroveň 1 pre bezpečnú manipuláciu
  • Detský zámok
  • Funkcia Multiflow pre rovnomerné pečenie
  • Povrchová úprava AFP proti odtlačkom prstov
  • Objemný 73-litrový priestor nevyhnutný pre tie najlepšie výsledky varenia

Hlavné technológie rúry WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX


Technológia 6. zmysel

Zvoľte si technológiu, ktorá myslí za vás.

Cook3

Ešte väčšie a rýchlejšie pečenie!

Multiflow

Rovnomerné prepečenie pokrmov vďaka systému cirkulácie horúceho vzduchu s rovnomernou distribúciou vnútri rúry na pečenie.

Ready2Cook

Rýchlejšie a lacnejšie pečenie!


Samočistiaci systém: Katalýza

Pohlcovanie a rozkladanie tukov prostredníctvom špeciálnych katalytických panelov.

Koľajničky: Úroveň 1

Pohodlné vyťahovanie plechov z rúry bez obáv z ich vypadnutia.

Softclosing

Špeciálne závesy zaisťujú pomalé a tlmené dovieranie dvierok rúry.

Detská ochrana

Z najmenších kuchárov nemusíte mať strach.


Povrchová úprava AFP (proti odtlačkom prstov)

Úprava chrániaca povrch pred odtlačkami prstov.

Energetická trieda: A+

Vďaka vyššej energetickej účinnosti sú náklady na elektrinu až o 20 % nižšie ako pri spotrebiči v energetickej triede A.

Objem: 73 l

Priestor nevyhnutný pre tie najlepšie výsledky varenia.


6. zmysel, technológia, ktorá myslí za vás

Ako to len urobiť, aby doma pripravovaný pokrm vyvolal skutočný pôžitok a prosby zo všetkých strán o dupľu? Stačí zapnúť 6. zmysel a tešiť sa na dokonalé výsledky pečenia. Pomocou špeciálnych senzorov sa odhadne hmotnosť pokrmu a určí teplota aj čas pečenia s následným riadením celého postupu. O zostávajúcom čase prípravy vás priebežne informuje moderný a intuitívny displej kuchynskej rúry WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX.

Cook3: Pečenie až 3 rôznych pokrmov naraz

Ak by pečenie bolo športovou disciplínou, Cook3 by nepochybne vystupoval v úlohe šampióna! Vďaka tejto funkcii môžete v troch rôznych úrovniach rúry WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX pripravovať až tri rôzne pokrmy naraz, bez rizika zmiešania chutí či vôní.Výsledok takéhoto pečenia je jasný: 3 : 0 pre Cook3.

Multiflow na ideálne prepečenie zo všetkých strán

S teplovzdušnou funkciou rúry WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX pripravíte svoje obľúbené pokrmy ešte lepšie a rýchlejšie. Ventilátor v spojení s kruhovým výhrevným telesom rozvádza horúci vzduch po celom vnútornom priestore rúry tak, aby bola zaručená rovnomerná tepelná úprava pokrmu zo všetkých strán súčasne a v kratšom čase!

Ready2Cook: Žiadny predohrev, úspora času a energie

Ako skrátiť dobu pečenia? Je to jednoduché, a to aj keď máte veľký hlad! Vďaka funkcii Ready2Cook vložte pokrm do rúry WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX aj bez predhrievania. Dosiahnite úžasného výsledku pri kratšej dobe pečenia a s úsporou energie.

Samočistiaci systém pomocou katalýzy nie je nič zložité

Odhaľte neuveriteľne jednoduchý a účinný spôsob, ako odstrániť nečistoty po príprave mastných pokrmov. Stačí urobiť jedinú vec: zapnúť rúru na hodinu s nastavením teploty nad 220 °C, kedy sa aktivujú katalytické panely, ktoré pohlcujú a rozkladajú tukové látky. Tak vyzerá pohodlný a účinný spôsob, ako udržať zabudovanú rúru AKZ9 6230 IX dlhodobo čistú.

Koľajničky: Úroveň 1 pre bezpečnú manipuláciu

Rúry Whirlpool sú vybavené teleskopickými výsuvmi, ktoré zaručujú spoľahlivé uchopenie plechu a jeho ľahké vysunutie bez rizika vypadnutia alebo bolestivého popálenia.

Softclosing ako drobný detail pre vyššie pohodlie

Veľmi dobre vieme, že v kuchyni záleží na každom detaile. Rúra na pečenie WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX je vybavená špeciálnymi pántmi, ktoré umožňujú ľahké a tiché zatváranie pre ešte väčšie pohodlie používateľa.

Detský zámok ochráni aj tých najmladších šéfkuchárov

Kuchynská rúra WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX je vybavená dodatočnou ochranou v podobe zablokovania ovládacieho panelu. Ak chcete zabrániť zmenám aktuálneho nastavenia rúry, stačí na niekoľko sekúnd pridržať príslušné tlačidlá.

Povrchová úprava AFP proti odtlačkom prstov

Práve ste upratali celú kuchyňu, ale na rúre WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX sú stále vidieť odtlačky prstov? To už je minulosť. Vďaka špeciálnej povrchovej úprave proti odtlačkom prstov zostane povrch rúry stále čistý bez odtlačkov.

Energetická trieda A+ zníži výdavky za elektrinu

Rúra AKZ9 6230 IX spotrebuje o 30 % menej elektrickej energie ako štandardné spotrebiče v energetickej triede A, a to bez akýchkoľvek dopadov na jej mimoriadne schopnosti.

Objemný 73-litrový priestor nevyhnutný pre tie najlepšie výsledky varenia

Rúra WHIRLPOOL AKZ9 6230 IX ponúka veľký vnútorný objem 73 litrov spoločne s 5 rôznymi úrovňami pečenia. To znamená pohodlie pri varení obľúbených pokrmov každého člena vašej rodiny, akokoľvek veľkej. Navyše tým najjednoduchším a najrýchlejším spôsobom bez kompromisov. Čas na hostí!


Parametre a špecifikácia

Vyhotovenie mikrovlnnej rúry

Umiestnenie Vstavaná
Farba Antikoro
Otváranie dvierok Výklopné dole

Rozmery mikrovlnnej rúry

Vonkajšia výška 38,5 cm
Vonkajšia šírka 59,5 cm
Vonkajšia hĺbka 46,8 cm
Vnútorná výška 20 cm
Vnútorná šírka 40,5 cm
Vnútorná hĺbka 38 cm

Funkcie a ovládanie mikrovlnnej rúry

Ovládanie Dotykový displej
Vlastnosti a funkcie 3D distribúcia mikrovĺn, Rozmrazovanie, Gril, Zapekanie Crisp, Časovač, Detská poistka, Automatické programy

Výkonnostné charakteristiky mikrovlnnej rúry

Príkon 2 300 W
Výkon grilu 800 W

Dizajn

Dizajn Klasický

Príslušenstvo mikrovlnnej rúry

Príslušenstvo Crisp držiak, Crisp tanier, Otočný tanier

Vlastnosti

Programy rúry Funkcia rýchleho predhriatia, Gril, Horný ohrev, Okrúhle výhrevné teleso, Pravý horúci vzduch, Rozmrazovanie, Spodný ohrev, Ventilátor, Statické pečenie
Príkon 3 650 W
Vysúvanie plechu Teleskopické
Čistenie rúry Katalytické

Rozmery rúry

Výška 59,5 cm
Šírka 59,5 cm
Hĺbka 56,4 cm

Farba rúry

Farba Strieborná

Vybavenie rúry

Výbava 3-vrstvové sklo dvierok, Časovač, Detská poistka, Displej, Dotykové ovládanie, Elektronická regulácia teploty, Ochladzovací systém, Tlmené zatváranie dvierok, Vnútorné osvetlenie, 6. zmysel
Sieťový kábel Áno, bez zástrčky

Energetický štítok rúry

Energetická trieda A+

Objem rúry

Objem 73 l

Zapojenie a montáž

Zapojenie Elektrikár
Kód:  WHISET007
Záruka: 24 mesiacov
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14