Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

INDESIT IS5G8MHA/E

+ 10 rokov záruka na motor ventilátora
5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

INDESIT IS5G8MHA/E

Sporák Indesit IS5G8MHA/E svojím čiernym dizajnom skvele zapadne do akejkoľvek kuchynskej zostavy. Prednú stranu zdobí elegantný panel s mechanickým ovládaním.  Keďže zariadenie patrí do energetickej triedy A, šetria sa tým náklady na energie. Dostatočná kapacita umožní pripraviť hneď niekoľko pokrmov naraz. Sporák Indesit IS5G8MHA/E disponuje 8 programami, ktoré poskytnú dostatočnú podporu ako pre nenáročných, tak aj pre náročnejších používateľov. Maximálna pracovná teplota je 250 °C a iste oceníte aj časovač až na 60 minút. 


Kľúčové vlastnosti sporáka Indesit IS5G8MHA/E

  • Sporák Indesit IS5G8MHA/E v modernom dizajne
  • Sporák so systémom Click & Clean na jednoduché čistenie len v 3 krokoch
  • Gril sa dá jednoducho sklopiť dole na lepší prístup
  • Sporák s celopovrchovým grilom na rovnomerné prepečenie
  • Indesit IS5G8MHA/E má XXL kapacitu, vďaka čomu ponúkne veľa miesta
  • Patentované osvetlenie sporáka zaistí pohodlnú a rýchlu kontrolu pokrmu
  • Multiflow slúži na rovnomernú distribúciu vzduchu
  • Sporák Indesit IS5G8MHA/E ponúka energetickú triedu A
  • Sprievodca varením vám ponúkne najvhodnejšie funkcie a teplotu sporáka

Hlavné technológie sporáka INDESIT IS5G8MHA/E


Rýchle predhriatie na správnu teplotu

Kombinovaný sporák Indesit IS5G8MHA/E je vybavený rýchlym predohrevom, takže nebudete musieť dlho čakať, kým sa nahreje na správnu teplotu. Sporák Indesit IS5G8MHA/E sa predhreje už v polovičnom čase, takže vaše pokrmy budú pripravené rýchlo a zároveň pri správnej teplote. 

Kombinovaný sporák Indesit IS5G8MHA/E sa ovláda veľmi ľahko pomocou analógového displeja

Aby ste mali ovládanie čo najkomfortnejšie, je kombinovaný sporák Indesit IS5G8MHA/E vybavený jednoduchým a intuitívnym ovládaním. Všetko si pohodlne nastavíte na analógovom displeji, ktorý vám umožní zvoliť rôzne programy a parametre. 

Veľmi jednoduché a pohodlné čistenie sporáka Indesit IS5G8MHA/E

Sklo dvierok rúry Indesit IS5G8MHA/E  možno veľmi ľahko demontovať, takže vám umožní jednoduché a zároveň rýchle čistenie. Sklo možno vyčistiť vodou alebo prípadne vložiť do umývačky riadu. Chlopne v horných rohoch stačí stlačiť a pohodlne vybrať sklenený panel. Následne môžete zložiť hornú prírubu dvierok sporáku Indesit IS5G8MHA/E a vytiahnuť vnútorné sklo na ďalšie vyčistenie. 

Parná technológia Steam & Clean na jednoduché a ekologické čistenie

Rúru Indesit IS5G8MHA/E možno ekologicky a šetrne vyčistiť pomocou automatického cyklu čistenia vodou. Na čistenie sa používa para bez akýchkoľvek čistiacich prostriedkov, takže sa nemusíte obávať nepríjemných zápachov, ktoré sa dostávajú z čistiacich prostriedkov do rúry. Cyklus trvá len 35 minút, takže ho môžete pohodlne zapnúť kedykoľvek budete potrebovať. Čistenie funguje tak, že sa voda v rúre Indesit IS5G8MHA/E zahrievaním mení na paru s teplotou 90 °C. Pôsobením pary sa zmäkčuje usadený tuk a pripálené zvyšky, ktoré môžete po skončení programu pohodlne otrieť vlhčeným obrúskom alebo handričkou. Vďaka tomu budete mať rúru Indesit IS5G8MHA/E vždy čistú. 

Úložný priestor sporáka Indesit IS5G8MHA/E na pohodlné skladovanie

Sporák Indesit IS5G8MHA/E ponúka aj špeciálnu zásuvku, v ktorej môžete pohodlne uskladniť plechy, rošty a ďalšie kuchynské riady, ktoré chcete mať vždy pri ruke. 

Varte na sporáku Indesit IS5G8MHA/E ako špičkový šéfkuchár vďaka sprievodcovi varením

Sprievodca varením vám ponúkne najvhodnejšie funkcie, teplotu a úroveň umiestnenia plechu na pečenie podľa jednotlivých druhov pokrmov tak, aby ste využili ideálne nastavenie rúry Indesit IS5G8MHA/E a dosiahli perfektné výsledky. 

Kombinovaný sporák Indesit IS5G8MHA/E má kvalitné liatinové rošty na stabilné uloženie riadu

Kombinovaný sporák Indesit IS5G8MHA/E je vybavený liatinovými roštami, ktoré sú známe tým, že sú veľmi odolné a zaručujú vám dlhú životnosť. Rošty sú širšie a smaltované, takže vám umožnia stabilné uloženie riadu. 

Automatické zapaľovanie bez použitia zápaliek

Veľkou výhodou plynovej varnej dosky a elektrickej rúry je automatické zapaľovanie bez nutnosti použitia zápaliek, ktoré vás zbytočne zdržujú a často ich nemôžete nájsť. Sporák Indesit IS5G8MHA/E vám tak uľahčí prácu a zaručí ľahké a pohodlné ovládanie. 

Pri sporáku Indesit IS5G8MHA/E je bezpečnosť na prvom mieste

Sporák Indesit IS5G8MHA/E je vybavený bezpečnostnou poistkou, ktorá automaticky vypne prívod plynu v okamihu zhasnutia plameňa.

Sklenený poklop pôsobí elegantným dojmom

Vďaka sklenenému poklopu sporáka s plynovou varnou doskou a elektrickou rúrou Indesit IS5G8MHA/E môžete po skončení varenia horáky ľahko zakryť – aby vaša kuchyňa vždy vyzerala útulne a čisto! 

Indesit IS5G8MHA/E disponuje multifunkčným flexibilným ohrevom na dokonalé výsledky

Sporák Indesit IS5G8MHA/E ponúka tiež vynikajúcu funkciu na rovnomerné rozloženie teploty vnútri rúry. Táto funkcia vám napomáha pri príprave dokonale lahodných pokrmov, ktorými oslníte každú návštevu. 

Plynový sporák s elektrickou rúrou Indesit IS5G8MHA/E je vybavený funkciou rozmrazovania

Ak nestíhate rozmraziť mäso či zeleninu, určite oceníte praktickú funkciu rozmrazovania, ktorá vám vo veľmi krátkom čase rozmrazí mäso, hydinu, ryby, zeleninu, prakticky čokoľvek budete potrebovať. Plynový sporák s elektrickou rúrou Indesit IS5G8MHA/E vám to umožní.

Krásne chrumkavá pizza v elektrickej rúre Indesit IS5G8MHA/E

Milovníci pizze nám dajú za pravdu, že je veľmi dôležité, aby bola pizza chrumkavá.  Presne to vám môže splniť funkcia Pizza, ktorá optimálne rozloží teplotu v elektrickej rúre Indesit IS5G8MHA/E, vďaka čomu získate perfektne prepečenú a chrumkavú pizzu. 

Parametre a špecifikácia

Dizajn

Dizajn Retro

Typ

Typ varnej dosky Plynová

Vlastnosti

Počet platničiek 4
Objem rúry 57 l
Čistenie rúry Hydrolytické
Vysúvanie plechu Závesné rošty
Príkon 2,85 kW
Sieťový kábel Nie
Pripojenie Zemný plyn, Propán-bután

Doska

Vlastnosti dosky Bezpečnostná poistka horáka, Integrované zapaľovanie

Farba

Farba Čierna

Rozmery

Šírka 50 cm
Výška 85 cm
Hĺbka 60 cm

Energetická trieda

Montáž

Odborná montáž Áno
Kód:  WHRSP007
Produktové číslo:  869991565160
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19