Obnoviť stránku

Whirlpool GT 286 IX

4,6 15 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Whirlpool GT 286 IX

Elektronická mikrovlnná rúra WHIRLPOOL GT 286 IX sa postará o rýchlu a jednoduchú prípravu rôznorodých pokrmov. Pracuje pri maximálnom výkone mikrovlnného ohrevu 700 W. Gril môže dosiahnuť výkon až 900 W. Hlavnou devízou tohto spotrebiča je patentovaná funkcia CRISP a možnosť zdravého varenia v pare. Ovládanie uľahčuje prehľadný čiernobiely grafický displej v kombinácii s otočnými voličmi. Rúra disponuje vnútorným objemom 25 litrov a otočný tanier má priemer 28 centimetrov. WHIRLPOOL GT 286 IX si poradí aj s rozmrazovaním potravín.
Vďaka patentovanej funkcii CRISP je možné perfektné pečenie zhora aj zo zospodu - presne ako pri použití tradičnej rúry. Oproti tomu je funkcia Crisp oveľa rýchlejšia a vy si môžete na lahodnom pokrme pochutnať vo veľmi krátkom čase. Varenie v pare predstavuje alternatívu vhodnú pre všetkých vyznávačov zdravého jedla. Para totiž pomáha v potravinách uchovať výživné látky. Okrem toho sa spotrebič môže pochváliť aj funkciou Jet Start. K dispozícii je tiež funkcia časovača a bezpečie vašich najbližších chráni detská poistka. V balení nájdete už spomínaný otočný tanier a grilovaciu mriežku. Zaujme aj antikorové vyhotovenie.
Parametre a špecifikácia:
Typ:
Voľne stojaca
Elektronická
Dizajn:
Gusto
Vnútorný objem:
25 l
Priemer otočného taniera:
28 cm
Výkon mikrovlnného ohrevu:
Počet úrovní: 6
Maximálna 700 W
Výkon grilu:
900 W
Displej rúry:
Čiernobiely textový
Hlavná technológia:
3D distribúcia mikrovĺn
Funkcie rúry:
Jet Menu Crisp
Jet Start
Autocrisp
Crisp
Varenie v pare
Jet Defrost
Časovač
Detská poistka
Výbava:
Otočné voliče
Otváranie do boku
Príslušenstvo:
Otočný tanier
Tanier Crisp
Držiak Crisp taniera
Parák
Napätie:
230 V
Frekvencia:
50 Hz
Prúdová poistka:
10 A
Rozmery:
299 x 521 x 391 mm
Hmotnosť:
16,5 kg
Farebné vyhotovenie:
Antikoro

Kód:  EAV2036g
Produktové číslo:  GT 286IX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB19