Obnoviť stránku

WHIRLPOOL BSF 9353 OX

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL BSF 9353 OX

Kto hľadá úsporu a pokročilé funkcie, určite neurobí chybu s chladničkou Whirlpool BSF 9353 OX. Maximálne šetrná s energetickou triedou A+++ sa automaticky stará o tie najlepšie podmienky pre skladovanie potravín. Veľký úžitkový priestor z nej robí ideálny spotrebič pre štvorčlennú rodinu. Whirlpool BSF 9353 OX má efektívne LED osvetlenie a tichý chod. 

Kľúčové vlastnosti chladničky Whirlpool BSF 9353 OX

  • Chladnička Whirlpool sa postará o rýchle schladenie nápojov vďaka party funkcii
  • Dokáže potraviny veľmi rýchlo schladiť aj zmraziť
  • Využíva jedinečnú technológiu 6. zmysel Fresh Control
  • Spadá do najúspornejšej energetickej kategórie A+++
  • Má efektívne LED osvetlenie
  • Chladnička sa ľahko udržuje vďaka technológii StopFrost
  • O kondíciu potravín sa stará 6. zmysel

Jedinečné technológie Whirlpool BSF 9353 OX

Chladnička BSF 9353 OX je ovládaná elektronicky. Nechýba inovatívna technológia StopFrost, vďaka ktorej nikdy nevzniknú žiadne problémy s údržbou spotrebiča. Táto technológia sústredí namrazovanie na špeciálnu dosku, ktorá sa potom sama veľmi jednoducho odmrazí. Krásny je aj jej antikorový dizajn s integrovaným držadlom a samozrejme funkcia automatického odmrazovania chladiacej časti. 

 

6. zmysel chladničky Whirlpool

O tú najlepšiu kondíciu potravín sa stará funkcia 6. zmysel. Dokáže odhaliť všetky teplotné výkyvy a veľmi rýchlo obnoviť optimálnu teplotu. Čerstvosť a trvanlivosť potravín je preto zachovaná veľmi dlho a ich životnosť predĺžená až o 25 % oproti chladničkám bez tejto technológie. 

 

Prehľadné vnútorné usporiadanie modelu BSF 9353 OX

Vnútorný priestor chladničky je veľmi dobre usporiadaný. Je rozdelený tromi policami a nechýba ani praktický držiak na fľaše s dvoma oddelenými boxmi pre skladovanie vybraných potravín. Praktické priehradky sú aj vo dverách, vrátane špeciálnej priehradky na vajcia. Mraznička uchová veľké množstvo potravín, ktoré sú rozmiestnené v troch priestranných transparentných boxoch. 

 

 
Kód:  WHCHL002
Produktové číslo:  BSF9353OX
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB01