Obnoviť stránku

Whirlpool AWS 51012

4,5 17 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Whirlpool AWS 51012

WHIRLPOOL AWS 51012 je spredu plnená automatická práčka, ktorá sa vďaka svojmu SLIM vyhotoveniu hodí aj do menších domácnosti a kúpeľní. Ponúka predovšetkým inovatívnu technológiu 6. zmysel COLOURS, praktický LED displej a antibakteriálnu úpravu. Pojme až päť kilogramov bielizne a spadá do úspornej energetickej triedy A++. Praktický otočný volič vám umožní v priebehu pár okamihov nastaviť všetky potrebné nastavenia a zvoliť ten najvhodnejší z 18 pracích programov, ktoré spotrebič ponúka.
Práčka WHIRLPOOL AWS 51012 využíva technológiu 6. zmysel, ktorá zaistí vždy minimálnu spotrebu vody, energie a pracieho prášku. Toto množstvo je optimalizované prostredníctvom pokročilých senzorov podľa množstva a typu bielizne. Okrem týchto programov si zamilujete aj rýchly 15-minútový režim alebo funkciu obľúbené. Nechýba ani funkcia odloženého štartu, vďaka ktorej si môžete celý proces prania lepšie naplánovať. Vašich najbližších ochráni spoľahlivá detská poistka.
Parametre a špecifikácia:
Spotreba:
Energia: 148 kWh/rok
Programy:
Počet programov: 18
Bavlna
Syntetika
Jeans
Clean+
Jemná bielizeň
Vlna
Ručné pranie
30 °C/30 min
Denné 40 °C
Plákanie a odstreďovanie
Predpierka
Intenzívne plákanie
Intenzívne odstreďovanie
Eco bavlna
Vypúšťanie vody
Jednoduché žehlenie
Ovládanie:
Tlačidlo štart
Odložený koniec
Reset tlačidlo
Elektronické ovládanie
Displej
Výbava:
Nastavenie otáčok: 0 - 1000
Riadená optimalizácia spotreby vody
Nastaviteľná teplota
Kontrola tvorby peny
Systém vyrovnávania nestability
Systém proti krčeniu
Eco guľôčka
Filter

Kód:  FAP1002j2
Produktové číslo:  AWS 51012
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04