Obnoviť stránku

WHIRLPOOL AWO/C 6304

4,6 109 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

WHIRLPOOL AWO/C 6304

Mimoriadne úsporná

Práčka s predným plnením má rýchlosť žmýkania 1200 otáčok za minútu a patrí do energeticky úspornej triedy A +++. Samozrejmosťou sú programy ako ručné pranie, jemná bielizeň, spodná bielizeň, ale aj možnosť nastavenia jednoduchého žehlenia. Vďaka zvýšenému množstvu vody pri plákaní a upravenému priebehu žmýkania sa bielizeň menej pokrčí.
Kapacita bubna 6 kg je postačujúca aj pre náročnejšiu rodinu. Samotné plnenie prebieha cez dostatočne veľký predný otvor s priemerom 39 cm.

Whirlpool AWO / C 6304

Whirlpool AWO/C 6304


Inteligentná technológia 6. zmysel automaticky nastaví všetky parametre tak, aby bol zabezpečený ten najlepší možný výsledok (čas, otáčky, teplota vody). Práčka sama rozozná na základe zvoleného programu a úrovne nasiakavosti príslušnej tkaniny množstvo vloženej bielizne a podľa toho nastaví optimálnu spotrebu vody, energie a času. Spotreba energie a vody sa môže znížiť až o 30 % a doba trvania programu až o 50 %.


Whirlpool AWO / C 6304
 

Práčka WHIRLPOOL AWO/C 6304 = špičkové technológie od známej značky

Špeciálny viacfázový prací cyklus Clean+ optimalizuje účinnosť všetkých chemických prostriedkov bez nutnosti použitia vysokej teploty. Práčka je vybavená antibakteriálnym ošetrením násypky Microban, ktoré zabraňuje tvorbe plesní a pachov. Ďalej ponúka bezpečnostné LED ukazovatele, ktoré Vás upozornia napríklad na zanesený filter, zatvorený prívod vody a pod.

Programy:
Bavlna – 3
Syntetika – 2
Zmesi
Clean+
Colours 15
Jemná bielizeň
Woolmark
Vlna – 2
Ručné pranie
Plákanie a žmýkanie
Predpierka
Intenzívne plákanie
Intenzívne žmýkanie
Eco bavlna
Vypúšťanie vody
Jednoduché žehlenie
Rýchly 15 minút
Tlačidlo štart
Odložený koniec
Reset tlačidlo
Elektronické ovládanie

 
Kód:  FAP1001k1
Produktové číslo:  AWO/C6304
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13