Obnoviť stránku

Whirlpool ART 9810 / A +

5 1 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool ART 9810 / A +

Vstavaná 193,5cm kombinovaná chladnička Whirlpool ART ART 9810/A + je moderný a úsporný spotrebič s maximálne využitým vnútorným priestorom o celkovom objeme 308 l . Chladnička s padá do úspornej energetickej triedy A + , Preto sa vyznačuje nízkymi prevádzkovými nákladmi. Jej prednosťou je aj veľmi nízka hladina hluku 35 dB , Takže vás nebude rušiť ani v kuchyni spojenej s obývacím priestorom.

Chladiaca časť celkom poskytuje 228 l využiteľného priestoru a uspokojí priestorovo potreby i viacčlenné domácnosti. Vnútri sú umiestnené 5 poličiek z tvrdeného skla, z ktorých 4 sú výškovo polohovateľné. Do širokej priehradky na zeleninu a ovocie sa zmestí aj dlhá uhorka. Ventilátor sa stará o rovnomernú teplotu v celom priestore chladničky.

Vo dverách sú k dispozícii 4 široké poličky ac ely priestor presvieti LED osvetlenie . V mraziacej časti sú umiestnené tri priehradky vrátane jednej s označením XXL , Kam sa vojde torta aj veľké kusy hydiny. Všetky boxy sú priehľadné, preto budete mať o uložených potravinách prehľad.

Chladničku charakterizujú aj ďalšie praktické funkcie a vlastnosti. Senzorový 6. zmysel Freshcontrol neustále kontroluje vlhkosť pre 4x dlhšiu čerstvosť potravín, ideálnu teplotu obnovuje až 5x rýchlejšie, než je u chladničiek bežné. Antibakteriálne filter zachytáva všetky baktérie a v prípade výpadku prúdu zostanú potraviny zmrazené po dobu 19 hodín .


Kľúčové vlastnosti:

  • Výška 193,5 cm
  • Energetická trieda A ++
  • Celkový využiteľný priestor 308 l
  • 6. zmysel Freshcontrol
  • Anti-bakteriálne filter
  • LED osvetlenie
  • Nízka hlučnosť - 35 dB
Kód:  FAC3008f
Produktové číslo:  ART9810/A+
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06