Obnoviť stránku

Whirlpool AKZ 6220 IX + Whirlpool AKT 8090/NE

Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Whirlpool AKZ 6220 IX + Whirlpool AKT 8090/NE

Dvojdielna súprava multifunkčnej rúry a sklokeramickej varnej dosky z dielní Whirlpool prináša cenové zvýhodnenie oproti kúpe zvlášť. Oba spotrebiče sú vzájomne plne kompatibilné a dizajnovo sa k sebe perfektne hodia. Sú nabité modernými technológiami a uľahčia vám každodennú prípravu jedál.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava multifunkčnej rúry a sklokeramickej varnej dosky Whirlpool
  • Dizajn ABSOLUTE - intuitívne ovládanie pomocou centrálneho tlačidla
  • Systém SmartClean - čistenie pomocou pary
  • Technológia 6. zmysel - rúra má pečenie úplne pod kontrolou
  • Súčasťou výbavy sú teleskopické výsuvy, rošt a dva plechy na pečenie
  • Automatické programy vrátane rýchleho predohrevu
  • Chladenie dverí
  • Sklokaramická doska so 4 varnými zónami
  • Dotykové ovládanie
  • Časovač
  • Detská poistka
  • Indikátor zvyškového tepla

Multifunkčná rúra

So vstavanou rúrou Whirlpool AKZ 6220 IX dosiahnete vždy dokonalé výsledky! Multifunkčný spotrebič ponúka rad praktických funkcií, vyniká energetickou efektívnosťou aj moderným antikorovým dizajnom ABSOLUTE. Rúra je vybavená senzorovou technológiou 6. zmysel, vďaka ktorej má celý proces pečenia pod kontrolou. Stačí, keď zvolíte jeden z prednastavených programov a zadáte gramáž pokrmu. Medzi základné nastavenie patrí napríklad rýchly predohrev, gril, teplovzdušné pečenie, zapekanie cestovín, či udržiavanie jedla v teple pri 60 °C, pečivo, kysnutie, mäso, maxi pečenie, pizza/chlieb program a iné. Všetko jednoducho nastavíte na prehľadnom dotykovom displeji. Spotrebič patrí do energetickej triedy A+ a disponuje extra veľkou plochou na pečenie s objemom 65 litrov. Vďaka možnosti viacúrovňového pečenia možno v rúre pripravovať aj dva chody naraz. Vďaka inovatívnej technológii čistenia parou SmartClean nepotrebujete na údržbu vôbec žiadne chemické prostriedky. Do rúry vložíte iba nádobu s 250 ml vody a aktivujete príslušný program.

Sklokeramická varná doska

Varná elektrická sklokeramická varná doska Whirlpool AKT 8090/NE je určená na zabudovanie. Je vyhotovená v tradičnej čiernej farbe a disponuje zbrúsenými hranami. Vďaka elegantnému vzhľadu sa hodí do každej modernej kuchyne. Ponúka 4 varné zóny a ich obsluha je zaistená pomocou komfortného dotykového ovládania, ktoré sa nachádza v prednej časti dosky. Bezpečnosť zaisťuje indikátor zvyškového tepla, kedy po ukončení varenia svieti kontrolka a zhasne, až keď je teplota plochy nízka a nehrozí žiadne popálenie. Samozrejmosťou je tiež časovač, ktorý zabezpečí, že žiadny pripravovaný pokrm nepripálite. Detská poistka zaistí uzamknutie a zabráni spusteniu varnej dosky.

Varné zóny:
Predná ľavá platňa: normálna, 180 mm, 1 700 W
Zadná ľavá platňa: normálna, 210 mm, 2 100 W
Zadná pravá platňa: normálna, 145 mm, 1 200 W
Predná pravá platňa: normálna, 145 mm, 1 200 W

Príslušenstvo:
1× rošt
2× smaltovaný plytký plech
1× smaltovaný hlboký plech

Kód:  WHI001e
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08