Obnoviť stránku

Whirlpool AKR 420 ME-1

4,0 1 hodnotení
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Whirlpool AKR 420 ME-1

Whirlpool AKR 420 ME-1 predstavuje spoľahlivé riešenie na príjemné varenie bez nežiaducich zápachov a výparov. Závesný odsávač pár disponuje výkonom až 180 m3 za hodinu. Dokonale si tak poradí s ovzduším predovšetkým v menších kuchyniach. Zvoliť si môžete jeden z troch rôznych stupňov výkonu. Prácu na varnej doske vám sprehľadní elegantné úsporné osvetlenie. Rýchlosť odsávania ľahko nastavíte pomocou posuvného tlačidla na prednom ovládacom paneli.
Špičkový odsávač dosahuje optimálnu šírku 60 centimetrov, preto skvele zapadne medzi ostatné spotrebiče. Využiť môžete aj možnosť pripojenia na odsávanie ku komínu či na recirkuláciu. Oceníte tiež veľmi nízku hlučnosť, v rozmedzí od 42 do 66 dB.
Moderný spotrebič ponúka elegantný dizajn v štýlovom striebornom vyhotovení s metalízou, vďaka ktorému perfektne doplní interiér vašej kuchyne. Doprajte si patričný komfort počas každodennej prípravy pokrmov a dýchajte vždy čistý a svieži vzduch.

Kód:  FAV5300u
Produktové číslo:  AKR420ME1
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB04