Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WHIRLPOOL ACTUAL AKP 458 IX + WHIRLPOOL AKT 8090/NE

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WHIRLPOOL ACTUAL AKP 458 IX + WHIRLPOOL AKT 8090/NE

Dvojdielna súprava multifunkčnej rúry a indukčnej varnej dosky z dielní Whirlpool prináša cenové zvýhodnenie oproti kúpe zvlášť. Oba spotrebiče sú vzájomne plne kompatibilné a dizajnovo sa k sebe perfektne hodia. Sú nabité modernými technológiami a uľahčia vám každodennú prípravu jedál.

Kľúčové vlastnosti

  • Súprava multifunkčnej rúry a indukčnej varnej dosky Whirlpool
  • Moderný dizajn
  • 8 programov pečenia
  • Ovládanie otočnými gombíkmi
  • Povrch smart-clean na jednoduché čistenie dvierok
  • Indukčná doska so 4 varnými zónami
  • Dotykové ovládanie
  • Časovač
  • Detská poistka
  • Indikátor zvyškového tepla

Multifunkčná rúra

Nová multifunkčná rúra WHIRLPOOL ACTUAL AKP458 IX patrí do série spotrebičov, ktoré sa vyznačujú najmä pravidelnými líniami a antikorovým hranatým držadlom. Rúra je určená na zabudovanie a patrí do energetickej triedy A. Vzhľad rúry navyše podčiarkuje displej s hodinami, ktorý umožňuje nastavenie funkcií rúry. Teplotu a typ pečenia nastavíte otočnými gombíkmi. Medzi 8 funkciami pečenia nájdete horúci vzduch, grilovanie alebo rýchle rozmrazovanie. Samozrejmosťou je prítomnosť ventilátora, ktorý udržuje v celom priestore rúry konštantnú teplotu. Vnútorný objem 63 litrov zaisťuje pohodlnú prípravu aj väčších kusov mäsa či objemných tort. Údržba rúry je veľmi jednoduchá vďaka povrchu smart-clean na vnútornej strane dvierok.

Funkcie rúry:
Statický spodný ohrev
Statický horný + spodný ohrev
Gril
Gril + ventilátor
Ventilátor + rozmrazovanie
Ventilátor + statický horný a spodný ohrev
Ventilátor s kruhovým výhrevným telesom

Indukčná varná doska

Varná elektrická sklokeramická doska Whirlpool AKT 8090/NE je určená na zabudovanie. Je vyhotovená v tradičnej čiernej farbe a disponuje zbrúsenými hranami. Vďaka elegantnému vzhľadu sa hodí do každej modernej kuchyne. Ponúka 4 varné zóny a ich obsluha je zaistená pomocou komfortného dotykového ovládania, ktoré sa nachádza v prednej časti dosky. Bezpečnosť zaisťuje indikátor zvyškového tepla, kedy po ukončení varenia svieti kontrolka a zhasne, až keď je teplota plochy nízka a nehrozí žiadne popálenie. Samozrejmosťou je tiež časovač, ktorý zabezpečí, že žiadny pripravovaný pokrm nepripálite. Detská poistka zaistí uzamknutie a zabráni spusteniu varnej dosky.

Varné zóny:
Predná ľavá platňa: normálna, 180 mm, 1 700 W
Zadná ľavá platňa: normálna, 210 mm, 2 100 W
Zadná pravá platňa: normálna, 145 mm, 1 200 W
Predná pravá platňa: normálna, 145 mm, 1 200 W

Príslušenstvo:
1× rošt
2× smaltovaný plytký plech
1× smaltovaný hlboký plech

Kód:  WHI007
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18