Obnoviť stránku

Whirlpool ACM 845 BH

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru
Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

Whirlpool ACM 845 BH

Whirlpool ACM 845 BH je plne vstavaná indukčná varná doska. Špičkový spotrebič ponúka 3 varné zóny, z ktorých jedna je trojitá) o rôznych priemeroch a výkonoch. Vďaka tomu bez problémov ohrejete malé i väčšie hrnce či panvice. Vybavená je unikátny Flexi zónou, ktorá umožňuje variť v hrnci o veľkosti celej platničky. Môžete na ňu tiež umiestniť tri malé hrnce naraz. Prispôsobte si tento univerzálny ohrievacie priestor presne podľa vašich potrieb. S efektívne funkciou Power Booster navyše rozohrejete platničku už do 8 minút na teplotu 630 ° C. Varenie ešte nikdy nebolo tak jednoduché a rýchle.
Moderná varná doska sa ľahko nastavuje pomocou komfortného dotykového ovládania. Vybrať si môžete medzi 9 stupňami výkonu. Bezpečnostnú funkciu plní ukazovateľ zvyškového tepla, ktorý zabraní nechcenému popáleniu. Pre ochranu vašich detí slúži integrovaná poistka. Výhodou je tiež šikovný časovač. Pokrmy ako napríklad vajíčka a párky už nemusíte zložito strážiť a sledovať. Nastavte požadovaný čas a všetko bude dokonale uvarené.
Oceníte elegantný dizajn spotrebiče v striebornom prevedení so skosenými hranami. Vďaka šírke 58 centimetrov, varná doska ľahko zapadne do každej kuchyne.
Doplňujúce informácie:
Počet stupňov výkonu:
9

Hmotnosť:
12,5 kg

Kód:  FBV4753l
Produktové číslo:  ACM845BH
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14