Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Wheel Stand Pro – Saitek Pro Flight Yoke System

4,7 3 hodnotení
131,18 €

Wheel Stand Pro – Saitek Pro Flight Yoke System

Patríte medzi milovníkov simulátorov či iných závodných hier a používate joystick alebo iné ovládacie panely? Doprajte si ešte väčší luxus, ktorý nám ponúka firma Wheel Stand Pro. Teraz prináša jedinečný skladací stojan na upevnenie vášho milovaného nádobíčka, vďaka ktorému je hranie obľúbených titulov to pravé orechové. Prostredníctvom tohto stojanu pozdvihnete svoj komfort pri akcii na ešte vyššiu úroveň. Precízne spracovanie a ručne vyrobená konštrukcia zaisťujú celoživotnú výdrž a maximálnu odolnosť. Oproti iným modelom je oveľa robustnejší, čo sa kladne odráža na stabilite a preto sa hodí pre špičkové herné joysticky a volanty so silnou spätnou väzbou.

Rôzne možnosti nastavenia

Práve vďaka širokým možnostiam nastavenia patrí tento stojan medzi špičky na trhu. Držiak možno jednoducho otáčať a to až o celých 360 ° a samozrejmosťou je aj nastavenie jeho sklonu. Po oboch stranách volantu sú pripravené prídavné dosky, na ktoré je možné upevniť radiacu páku, plynový kvadrant či trimovací panel. Všetko držia pohromade rýchlo uvoľňovacie mechanizmy, pomocou ktorých prispôsobíte držiak presne pre vaše potreby a za minimum času. Špeciálne protišmykové gumy bránia poškodeniu podlahy. Teraz už nezostáva nič iné ako zasadnúť do svojho obľúbeného kresla či pohovky a užívať si tú pravú zábavu zo závodným titulom či iným simulátorom.

Kľúčové vlastnosti

  • Skladací stojan s precíznym spracovaním
  • Ručne vyrobená konštrukcia pre maximálnu odolnosť
  • Robustnejšie spracovanie zaisťuje skvelú stabilitu
  • Prispôsobiteľný pre najrôznejších hráčov a všetky druhy kresiel či pohoviek
  • Kompatibilný s
    Saitek Pro Flight Yoke System throttle Quadrant, trim wheel and panels (volant, Pro Flight Rudder pedále, plynový pedál, trimovací volant a panel)
  • Pri dokúpení dodatočného príslušenstva je vhodný aj pre
    Logitech G25/G27 Racing Wheel
    Thrustmaster T500RS

Parametre a špecifikácia

Kompatibilita

Kompatibilné príslušenstvo Volant, Pedále
Kód:  MH895m
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  stSaitek
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13