Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

Wheel Stand Pro – GT/PRO/EX/FX a Thrustmaster T150

4,7 7 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
103,90 €

Wheel Stand Pro – GT/PRO/EX/FX a Thrustmaster T150

Patríte medzi milovníkov závodných hier a používate aj volant s pedálmi? Doprajte si ešte väčší luxus, ktorý nám ponúka firma Wheel Stand Pro. Prináša jedinečný skladací stojan Wheel Stand Pro na upevnenie vášho milovaného nádobíčka, vďaka ktorému je hranie pretekov to pravé orechové. Vďaka tomuto stojanu pozdvihnete svoj komfort pri akcii na ešte vyššiu úroveň. Precízne prevedenie a ručne vyrobená konštrukcia zaisťujú celoživotnú výdrž a maximálnu odolnosť. Oproti iným modelom je oveľa robustnejší, čo sa kladne odráža na stabilite a hodí sa tak pre špičkové herné volanty so silnou spätnou väzbou.

Rôzne možnosti nastavenia

Práve vďaka širokým možnostiam nastavenia patrí tento stojan medzi špičky na trhu. Držiak možno jednoducho otáčať a to až o celých 360° a samozrejmosťou je aj nastavenie jeho sklonu. Špeciálne protišmykové gumy bránia poškodeniu podlahy. Teraz už nezostáva nič iné ako zasadnúť do svojho obľúbeného kresla či pohovky a užívať si tú pravú zábavu zo závodných titulov.

Kľúčové vlastnosti

  • Skladací stojan s precíznym prevedením
  • Ručne vyrobená konštrukcia pre maximálnu odolnosť
  • Robustnejšie prevedenie zaisťuje skvelú stabilitu
  • Prispôsobiteľný pre najrôznejšieho hráča a všetky druhy kresiel či pohoviek
  • Kompatibilný s Logitech Driving Force GT/PRO/EX/FX
    a Thrustmaster F430
  • Pri dokúpení dodatočného príslušenstva je vhodný aj pre volanty
    Porsche GT2/GT3, CSR

Parametre a špecifikácia

Kompatibilita

Kompatibilné príslušenstvo Volant, Pedále
Kód:  MH895b
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  LOG-V2
Odkazy: Stránky výrobcu

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB17