Obnoviť stránku

Westin W8 Twitching 6'6" 1,95 m M 7g – 28 g 2 diely

Príslušenstvo k tovaru

Westin W8 Twitching 6'6" 1,95 m M 7g – 28 g 2 diely

Elegantný dizajn, moderné komponenty, výrazná citlivosť a precízny uhlíkový blank s dostatočnou silovou rezervou v kombinácii s príjemne odľahčeným prevedením. Nielen to sú prednosti prívlačového prútu Westin W8 Twitching. Ide o precízne spracovaný a extrémne výkonný twitching prút pre milovníkov lovu veľkých dravcov. Je vyrobený z vysoko kvalitného odľahčeného HPC blanku, ktorý je navyše v spodnej časti zosilnený krížovým ovinom. Tiež je vybavený kvalitnými očkami Fuji SiC Y-Frame, sedlom navijaku Fuji SKSS a pohodlnou ergonomickou rukoväťou v kombinácii EVA peny a korku.

Kľúčové vlastnosti 1,95 m prútu Westin W8 Twitching

  • Dostatočná silová rezerva
  • Ideálny pre lov veľkých dravcov
  • Citlivá špička s vynikajúcou akciou
  • Kvalitný blank s odolným HPC karbónom
  • Rozloženie na perfektný transportný rozmer
  • Pohodlná korková rukoväť s EVA penou
  • Elegantný moderný dizajn v odľahčenom vyhotovení
  • Dodávaný vo Pentagon Cordura tube

Ďalšie prednosti prútu

Prívlačový prút Westin W8 Twitching sa môže pochváliť gumovou koncovkou v protišmykovej úprave. Blank prútu je navyše ručne lakovaný oxidovou farbou Fe2O3Iron, čo vyzdvihuje výnimočnosť jeho vyhotovenia. Iste poteší aj balenie v prepravnej tube Pentagon Cordura. Po skončení lovu sa dá ľahko rozložiť na dva diely, čo značne zjednodušuje jeho transport.

Kód:  JVR058131
Produktové číslo:  5707549317112

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB08