Obnoviť stránku

Westin W4 Vertical Jigging-T QL 6'2" 1,85 m XH 28 g – 52 g 1+1 diel

Príslušenstvo k tovaru

Westin W4 Vertical Jigging-T QL 6'2" 1,85 m XH 28 g – 52 g 1+1 diel

Inovovaný prívlačový prút od prvotriednej značky Westin, vyrábajúcej celý rad spoľahlivých rybárskych nástrojov. Tento model vychádza zo staršieho a veľmi obľúbeného typu 3776. Disponuje neuveriteľnou citlivosťou, vďaka ktorej budete schopní zareagovať na sebejemnejší záber. Výborne sa hodí na lov bojovných šťúk a to ako z brehu, tak aj z lode. Je delený na dve časti, pričom spoj je situovaný do priestoru hneď pred rukoväťou. To vám umožní využiť celú silu jednoliateho blanku a zároveň ťažiť z výhod kratšieho prútu. Blank, dodávajúci prútu potrebnú tuhosť, má na svedomí zvučná japonská značka Toray.

Kľúčové vlastnosti 1,85 m prútu Westin W4 Vertical Jigging-T QL

  • Neuveriteľná citlivosť
  • Výborný prút na lov bojovných dravcov
  • Ergonomická rukoväť ktorá skvele padne do ruky
  • Moderné komponenty
  • Odolný karbónový blank
  • Dostatočná silová rezerva
  • Dodávaný s obalom W4 Rod Case

Ďalšie moderné prednosti prútu

Prut Westin W4 Vertical Jigging-T QL je vybavený ergonomickou a pohodlnou rukoväťou z korku, gumovou protišmykovou koncovkou, špeciálne navrhnutým držiakom háčiku Kigan alebo aj spoľahlivým sedlom navijaku Fuji SKTS. Vyzdvihnúť treba aj štvornásobné ovinutie rukoväte krížovým ovinom z uhlíkového vlákna. Z ďalších moderných prvkov treba spomenúť, že prút je vybavený očkami SeaGuide či možnosťou unikátneho predĺženia prútu jednoduchým pootočením rukoväte (Quick Lock System).

Kód:  JVR058137
Produktové číslo:  5707549334027

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB18