Obnoviť stránku

WENGER Swissgear Jett 16 "čierna

Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WENGER Swissgear Jett 16 "čierna

Elegantný brašňa pre každodenné použitie je určená pre notebooky do veľkosti uhlopriečky 16 ".Vyznačuje sa objemom 19 litrov a vy v nej tak môžete okrem notebooku prenášať aj veľa ďalších potrebných vecí.Taška má organizér pre dokumenty a ďalšie vrecká na príslušenstvo a veci dennej potreby.Vnútorné polstrovaná kapsa na notebook je zaistená suchým zipsom proti nechcenému vypadnutiu.Predné chlopňa tašky je uzatvárateľná dvoma prackami.Na boku nájdete sieťované vrecká.
Taška ponúka veľmi kvalitné spracovanie a dizajn známej švajčiarskej značky WENGER.Vyrobená je z odolného polyesteru.Pre prenášanie je určený nastaviteľný ramenný popruh alebo ergonomicky tvarované madlo, a vy si tak môžete vybrať spôsob, ktorý Vám vyhovuje.Táto elegantná a praktická taška predstavuje nepostrádateľného pomocníka pri ceste do školy, zamestnania či za zábavou.
Parametre a špecifikácie:
Určené pre:
notebooky do uhlopriečky 16 "
Materiál:
polyester
Vnútorné rozmery:
22,9 x 48,3 x 35,6 cm
Hmotnosť:
0,7 kg
Kapacita:
19 l
Farebné prevedenie:
čierna
Kód:  GT035h4
Produktové číslo:  GA-7683-02F00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB14