Obnoviť stránku

WENGER Rhea 15.4" čierna

4,7 6 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WENGER Rhea 15.4" čierna

Elegantná taška v dizajne dámskej kabelky je určená pre notebooky do veľkosti uhlopriečky 15,4". Vyznačuje sa objemom 14 litrov a vy v nej tak môžete okrem notebooku prenášať aj veľa ďalších potrebných vecí. Taška má organizér pre dokumenty a ďalšie zipsom uzatvárateľné vrecká na príslušenstvo. Súčasťou tašky je aj vyberateľné puzdro s pútkom na veci dennej potreby. Vnútorné čalúnené vrecko na notebook je zaistené zipsom proti nechcenému vypadnutiu. Taška môže ponúknuť tiež veľmi módnu podšívku.
Taška ponúka veľmi kvalitné spracovanie a dizajn známej švajčiarskej značky WENGER. Vyrobená je z odolného polyesteru. Na prenášanie sú určené mäkká ucha. Táto štýlová a praktická taška predstavuje nenahraditeľného pomocníka každej ženy pri ceste do školy, zamestnania či za zábavou.
Parametre a špecifikácia:
Určené pre:
notebooky do uhlopriečky 15,4 "
Materiál:
polyester
Vnútorné rozmery:
43,2 x 19 x 31,8 cm
Hmotnosť:
1,1 kg
Kapacita:
14 l
Farebné vyhotovenie:
čierne

Parametre a špecifikácia

Materiál

Materiál Polyester

Vonkajšie rozmery

Hĺbka 19 cm
Šírka 43,2 cm
Výška 31,8 cm

Materiál

Materiál Polyester

Max. uhlopriečka

Max. uhlopriečka notebooku 15,4 "
Kód:  GT035c4
Produktové číslo:  WA-7723-02F00

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13