Obnoviť stránku

Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

WENGER Carbon 17" čierny

4,8 59 hodnotení
Garancia najlepšej ceny
96,90 €
Pri kúpe 1 ks 96,90 €/ks
Pri kúpe 2 a viac ks 91,66 €/ks

WENGER Carbon 17" čierny

Praktický batoh na notebook WENGER Carbon 17"

Batoh prednej švajčiarskej značky WENGER je ideálnou voľbou pre komfortné a maximálne bezpečné prenášanie vášho notebooku s veľkosťou až 17". Zaujme vás dômyselným vyhotovením, kvalitným spracovaním aj štýlovým dizajnom. Ponúka dostatok priestoru na uloženie ďalšieho príslušenstva k laptopu, ale aj na prenášanie kníh, zápisníkov a ďalšíchvecí.

WENGER Carbon

Dobre usporiadané vnútorné vrecká

Samozrejmosťou sú tri väčšie vrecká na zips a jedno špeciálne vystužené vrecko pre notebook. Využiť môžete tiež vnútorné priehradky a menšie vrecká na bokoch batoha. Ľahko si zorganizujete všetky vaše veci, aby ste ich mali vždy a ihneď poruke v prípade potreby.

WENGER Carbon

Pohodlné prenášanie

Batoh WENGER Carbon bol navrhnutý tak, aby zodpovedal potrebám aj tých najnáročnejších zákazníkov. Vďaka špeciálnej odľahčenej konštrukcii je vhodný aj na dlhšie cestovanie. Pocit maximálneho pohodlia vám zaistí efektívne čalúnenie z priedušného materiálu umiestnené na zadnej strane batoha.

WENGER Carbon

Praktický pomocník na každý deň

Prednosťou sú tiež priedušné a nastaviteľné ramenné popruhy. Poteší vás aj ergonomicky tvarované držadlo a špeciálny stabilizačný systém, ktorý batoh udrží vo vzpriamenej polohe. Batoh je vyrobený z kvalitného polyesteru, vďaka čomu ho ľahko udržíte v čistote. Na prvý pohľad vás zaujme moderným vyhotovením so sivými vreckami a modrými detailmi.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Pánske/chlapčenské

Využitie

Využitie Mestské

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Predné vrecko, Vrecko na fľašu, Vnútorný organizér
Prístup Zhora
Zapínanie Dvojcestný zips
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Držadlá a rukoväti Horná rukoväť
Vlastnosti a výbava Priedušná zadná stena, Odľahčená konštrukcia

Vrecko na notebook

Maximálna uhlopriečka notebooku 17 "

Dizajn

Farba Čierna
Motív Bez motívu

Materiál

Materiál Polyester

Rozmery (V × Š × H)

Výška 50 cm
Šírka 34 cm
Dĺžka/hĺbka 29 cm

Objem

Objem 30 l

Hmotnosť

Hmotnosť 1,5 kg
Kód:  GT035r1
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  600637

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB13