Obnoviť stránku

WENGER BC MARK 12" – 14", čierny

5 3 hodnotení
Zobraziť alternatívy
Príslušenstvo k tovaru

Nevyhovujú vám alternatívy?

Vyberajte z celej ponuky

WENGER BC MARK 12" – 14", čierny

Batoh na notebook WENGER BC MARK 12

Nosíte so sebou neustále notebook sem a tam a nechcete riskovať jeho poškodenie či dokonca krádež? WENGER BC MARK 12" – 14", čierny poslúži ako model tak akurát na komfortné prenášanie vášho počítačového miláčika v bezpečnom vrecku s veľkosťou do 14". Pozornosť si získa jeho pôsobivý dizajn, batoh na notebook WENGER BC MARK 12" – 14", čierny sa stane neoceniteľným pomocníkom na cestách do práce aj kamkoľvek inam.

Najdôležitejšie vlastnosti batoha na notebook WENGER BC MARK 12" – 14", čierny

  • Praktický dizajn na prenos notebooku s rozmerom do 14"
  • Vyhotovenie batoha na notebook je vymyslené tak, aby ste doň ľahko vložili aj príslušenstvo a akékoľvek ďalšie nevyhnutnosti
  • Dôkladná ochrana obsahu batoha voči počasiu aj zlodejom
  • Nosenie notebooku v batohu vám nebude zamestnávať ruky, ktoré môžete využiť v najrôznejších situáciách, ako je cestovanie MHD alebo nakupovanie
Batoh na notebook WENGER BC MARK 12
Batoh na notebook WENGER BC MARK 12

Skvelá výbava ruksaku na notebook WENGER BC MARK 12" – 14", čierny

U tohto ruksaku na notebook môžete počítať aj s nastaviteľnými ramennými popruhmi. Môžete si tak jeho pozíciu na chrbte nastaviť podľa svojich potrieb. V jeho konštrukcii sa tiež ukrýva vrecko na fľašu. Vďaka tomu bude dodržiavanie pitného režimu hračka. Batoh na notebook WENGER BC MARK 12" – 14", čierny disponuje predným vreckom, vďaka ktorému vám pri notebooku nemusí prekážať nabíjačka a iné drobnosti. Môžete rátať s priedušným vystužením chrbta. Vo svojej konštrukcii tiež ukrýva vrecko na mobilný telefón. Na uloženie vecí môžete využiť bočné elastické vrecká.

Parametre a špecifikácia

Určenie

Vhodné pre Dospelých
Určenie Unisex

Materiál

Materiál Polyester

Hmotnosť

Hmotnosť 0,86 kg

Výbava

Vrecká Vrecko na notebook, Predné vrecko, Bočné vrecká, Vrecko na fľašu, Vrecko na mobilný telefón, Horné vrecko
Popruhy Nastaviteľné popruhy
Vlastnosti a výbava Karabína na kľúče
Kód:  GT035t38
Produktové číslo:  610185

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB07