Obnoviť stránku

WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Brown Set 90 ml

Garancia najlepšej ceny
10,79 €

WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Brown Set 90 ml

Profesionálna tónovacia pena WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Brown bola vyvinutá špeciálne na starostlivosť o pánsku šticu. V tomto sete nájdete šampón na udržanie farebného pigmentu vlasov, tónovaciu penu a špeciálny hrebienok na nanášanie. Pokiaľ vás trápia šediny alebo odrasty, tak je táto súprava tou pravou voľbou. Vlasová pena bude fungovať na vlasy s maximálne 70 %podielom šedín. Starostlivosť je nabitá aj ošetrujúcimi látkami, ktoré hydratujú a vyživujú. Vlasy sú lesklé, uhladené a zdravo pevné. Súprava WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Brown poslúži aj ako krásny darček.

Súprava vlasovej kozmetiky WELLA PROFESSIONALS SP

Kľúčové vlastnosti sady vlasovej kozmetiky WELLA PROFESSIONALS SP Men Gradual Tone Brown Set, 90 ml

  • Tónovacia pena špeciálne vyvinutá na pánske vlasy
  • Pena aktivuje pigment a navracia vlasom ich farbu
  • Na vlasy s podielom šedín max 70 %
  • S ošetrujúcimi látkami – hydratuje a vyživuje, uhladzuje vlasové vlákno
  • Vrátane špeciálneho hrebienka na ľahké nanášanie
  • Profesionálny kadernícky produkt

Zloženie

Balzam po holení - Aqua, glycerín, Isopropyl palmitate, Methylpropanediol, Cetearyl alcohol, Glyceryl Stearate citrate, Výťažok z kvetov Chamomilla recutita, Tokoferylacetát Hamamelis virginiana bark / leaf extract, Tapioca starch, Maltodextrín, Dehydroxantán gúm, Cellulose gum, Caprylic/capric triglyceride, Phenoxyethanol, Piroctone olamine, Parfum.

Gél na holenie- Aqua, Palmitic acid, Triethanolamine, Oleth-20, Isopentane, glycerín, Isopropyl palmitate, Výťažok z kvetov Chamomilla recutita, Hamamelis virginiana bark / leaf extract, Maltodextrín, Tokoferylacetát Caprylic/capric triglyceride, Hydroxyethylcellulose, Hydroxypropylmetylcelulóza, Laureth-2, PEG-14 M, PEG-90 glyceryl isostearate, Polyisobutene, Isobutane, Piroctone olamine, BHT, Parfum.


Parametre a špecifikácia

Určenie

Určenie Pre mužov

Určenie

Určenie Pánske

Balenie

Počet ks v balení 2 ks
Obsah balenia Šampón

Objem

Objem 90 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Šampón

Účinok

Účinok Hydratácia
Kód:  KSVL8245
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  8005610580654

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB06