Obnoviť stránku

WELLA PROFESSIONALS SP Clear Scalp Shampoo 250 ml

4,9 9 hodnotení
7,90 €

WELLA PROFESSIONALS SP Clear Scalp Shampoo 250 ml

Šampón proti lupinám WELLA SYSTEM PROFESSIONAL Clear Scalp Shampoo jemne a efektívne odstraňuje lupiny a zároveň chráni vlasovú pokožku pred tvorbou nových lupín. Tento prípravok je určený na vlasy s nadmernou tvorbou lupín. Jeho bohatá pena s vyváženým pH šetrne čistí vlasy a pokožku zároveň. Aktívne látky pôsobia na vlasy, ktoré zanechávajú silné a plné energie, na pokožku hlavy, ktorej prinášajú osvieženie a celkové upokojenie. Zmenu pocítite už po prvom umytí.


Typ vlasov:
Na vlasy s nadmernou tvorbou lupín.
Použitie:
Aplikujte menšie množstvo na mokré vlasy, masírujte až sa vytvorí pena a potom dôkladne opláchnite. V prípade potreby postup opakujte.


Objem:
250 ml

Zloženie:
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Lauryl Sulfate, Cocamide MEA, Zinc Carbonate, Glycol Distearate, Zinc Pyrithione, Dimethicone, Cetyl Alcohol, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Parfum, Sodium Chloride, Propylene Glycol, Hydrochloric Acid, Glycerin

Parametre a špecifikácia

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Určenie

Určenie Pre ženy

Účinok

Účinok Lupiny, Hĺbkové čistenie

Typ vlasov

Typ vlasov Všetky typy vlasov

Objem

Objem 250 ml

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Typ

Typ produktu Šampón
Kód:  KSVL1118
Záruka: 24 mesiacov
Produktové číslo:  4064666302379

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11