Obnoviť stránku

WELLA PROFESSIONALS Nutricurls Micellar Curls 250 ml

WELLA PROFESSIONALS Nutricurls Micellar Curls 250 ml

Ak hľadáte účinnú nezaťažujúcu starostlivosť pre kučeravé vlasy, šampón WELLA PROFESSIONALS Nutricurls Micellar Curls je tým pravým adeptom. Inovatívna starostlivosť NOURISH-IN komplex 2 poskytne dôležitú výživu každej vlne a lokne, a to vždy podľa aktuálnych potrieb vlasov. Spomínaný NOURISHING-IN komplex sa v závislosti od jeho sily označuje číslami, a to mierny (1), stredný (2) a intenzívny (3). Kľúčovými pomocníkmi v boji proti krepovateniu kučeravých vlasov je obsiahnutý jojobový olej a obnovujúci vitamín E. Výťažky z pšeničných otrúb zaisťujúce potrebnú hydratáciu, regenerujú a chránia vlasy pred škodlivým UV žiarením.

Kľúčové vlastnosti šampónu WELLA PROFESSIONALS Nutricurls Micellar Curls

  • Vyživujúca starostlivosť NOURISH-IN komplex 2
  • Šampón má antistatický účinok
  • Šetrné čistenie bez vysúšania vlasov alebo pokožky hlavy
  • WELLA PROFESSIONALS Nutricurls Micellar Curls obsahuje antioxidačné a hydratačné výťažky z pšeničných otrúb
  • Prírodná sila jojobového oleja obnovuje lesk a hebkosť vlasov

Šetrné micely

Zásluhou micelárnej technológie, šampón čistí vlasy veľmi jemným spôsobom bez zbytočného vysúšania vlasového vlákna, alebo pokožky hlavy.

Použitie:
Naneste zodpovedajúce množstvo šampónu Nutricurls do mokrých vlasov, napeňte. Potom veľmi dôkladne opláchnite.

Zloženie:
Aqua/Water/Eau, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Parfum/Fragrance, Sodium Lauroyl Glutamate, Sodium Chloride, Sodium Benzoate, Citric Acid, PEG-4 Distearyl Ether, Amodimethicone, PEG-90 Glyceryl Isostearate, Polyquaternium-10, Distearyl Ether, Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Glycerin, Polyquaternium-6, Panthenol, Propylene Glycol, PEG-90M, Dicaprylyl Ether, Linalool, Hexyl Cinnamal, Laureth-2, Limonene, Geraniol, Citronellol, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Silica, Cetearyl Nonanoate, Calcium Carbonate (CI 77220), Ethylhexyl Isononanoate, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Bran Extract, Linoleic Acid, Camellia Oleifera Seed Oil, Tocopherol.


Parametre a špecifikácia

Špecifikácia

Špecifikácia Profesionálne

Určenie

Určenie Pre ženy

Zloženie

Špecifické zloženie S vitamínmi

Typ šampónu

Typ šampónu Tekutý (klasický)

Účinok

Účinok Výživa

Typ vlasov

Typ vlasov Vlnité a kučeravé

Objem

Objem 250 ml
Kód:  VLS1223
Produktové číslo:  3614228865630

Na vašom súkromí nám záleží

My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.

Viac informácií
Rozumiem Podrobné nastavenia Odmietnuť všetko
P-DC1-WEB11